Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Σίμος Κεδίκογλου: «Η ανάπτυξη και η αναγέννηση ξεκινάει στην Εύβοια»


πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας μετέβη σήμερα, Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου σε συνέχεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε χθες στο Δασαρχείο και τη Διεύθυνση Δασών Ευβοίας, στη Χαλκίδα.

Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τα χωριά Στροφυλιά, Μουρτιά, Παραλία Αγίας Άννας του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, όπου και παρακολούθησε την πρόοδο των αντιπλημμυρικών έργων κορμοδεσίας, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ρητινοκαλλιεργητές και δασεργάτες των Δασικών Συνεταιρισμών Λίμνης, Ροβιών και Παπάδων. 

Ο Υφυπουργός τούς ευχαρίστησε για το ζήλο, την εργατικότητα και την προσπάθεια που καταβάλλουν σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και παράλληλα τούς ενημέρωσε σχετικά με τα προγράμματα, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην ενίσχυση και ανακούφιση του κλάδου τους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τα χωριά Μηλιές και Κρυονερίτη του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, όπου είχε επαφές με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων αλλά και κατοίκους, τους οποίους ενημέρωσε για τα οικονομικά περιβαλλοντικά και κοινωνικά μέτρα, που υλοποιούνται ταχύτατα, στοχεύοντας στην άμεση στήριξη και ανακούφιση των πυρόπληκτων και στην αποκατάσταση και αναζωογόνηση των πληττόμενων από την πυρκαγιά περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...