Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Αιτήματα των επιχειρήσεων της Εύβοιας στην 85η ΔΕΘ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ η Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (Κ.Ε.Ε.Ε.). Τη Γ.Σ. τίμησε με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Ιωάννης Γεροντίτης έθεσε τα μείζονα προβλήματα που έχουν προκύψει στην επιχειρηματικότητα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια και κατέθεσε ολοκληρωμένη δέσμη προτάσεων με σκοπό την ανακούφιση τους.

Προτάσεις που θα επιφέρουν άμεσα αποτελέσματα στην τοπική οικονομία και θα αποτελέσουν μια ανάσα επιβίωσης των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων (Μμε).

Στη συνέχεια επισήμανε την αναγκαιότητα να υπάρξουν ολιστικά μέτρα στοχευμένα για την στήριξη των επιχειρήσεων καθώς έχουν πληγεί τόσο από τις συνέπειες της πανδημίας όσο και από την καταστροφικές πλημμύρες του 2019 και τις πυρκαγιές του φετινού Αυγούστου.

Στη ΓΣ της ΚΕΕΕ παραβρέθηκαν ο Υπουργός Ανάπτυξης, Α. Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Γ. Κώτσηρας, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Α. Χαρίτσης, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής βουλευτής Μ. Κατρίνης, ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ βουλευτής Γ. Δελλής, ο βουλευτής της ΝΔ Σ. Σιμόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, εκπρόσωποι κοινωνικών εταίρων και φορέων, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Σ. Κουτσαύτης και ο Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ & Επιχειρήσεων κ. Β. Βαρελάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...