Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεδριάζει την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δημου Καρύστου

Σας καλούμε να προσέλθετε σε Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη (μέσω skype) την 6 η Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

1. Συζήτηση σχετικά με την επέκταση και μετατόπιση μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας BLUE FARM στον κόλπο της Καρύστου. 
2. Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καρύστου. 

3. Έγκριση υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΥΜΕΠΕΡΑΑ), στον Άξονα Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος - Προαγωγή την αποδοτικής χρήσης των πόρων (ΤΣ)» και ειδικότερα στην Πρόκληση με κωδ. 14.29.14.17 (Α/Α ΟΠΣ ΕΣΠΑ: 3340) όπως ισχύει μετά την 5η τροποποίησή της, της πράξης με τίτλο: «Αποχέτευση ακαθάρτων και ΕΕΛ οικισμών Ν. Στύρων, Στύρων Δήμου Καρύστου».

 4. Λήψη απόφασης μη χρέωσης στους δημότες των οικισμών Ν. Στύρων και Στύρων που θα συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων, της δαπάνης για την κατασκευή της ιδιωτικής σύνδεσης. 

5. Αίτημα προς τις τράπεζες για τοποθέτηση ΑΤΜ στο δημοτικό κατάστημα Στύρων. 

6. Έγκριση επέκτασης του δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στην περιοχή των Καλλιανών. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα θέματα μέσω e-mail και τηλεφώνου και η συζήτηση και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης (μέσω skype) σύμφωνα με της διατάξεις του αρ. 67 παρ. 5 του ν. 3852/10 και του άρθρου 10 της από 11 Μαρτίου 2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. 
ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Να φύγει από εκεί αν θέλει μεγαλύτερες εγκαταστάσεις! Φτάνει πια, από την μια τα κλουβιά από την αλλη οι ανεμογεννήτριες που περιμένουν να μπουν στον λόφο απέναντι από τα κλουβιά..Είναι όλοι για μούτζωμα με την δουλικότητα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...