Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Ο Ζάχος Χατζηνικολής για την χθεσινή σύσκεψη για το ιδιοκτησιακό

Φίλες και Φίλοι . Στα πλαίσια της πάγιας τακτικής μας για την πλήρη και ακριβή ενημέρωση των συνδημοτών μας για τα προβλήματα του Δήμου μας , αναφέρομε τα εξης :

Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση ( μέσω τηλεδιάσκεψης ) με την συμμετοχή του κ Δημάρχου , των Βουλευτών της Ευβοίας( που παρέστησαν όλοι πλην του κ Κεδίκογλου που απέστειλε σχετική θετική επιστολή ) , του κ Περιφερειάρχη , του κ Παρασκευά και εμένα .

Συμμετείχαν , επίσης , από το γραφείο μου , οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καρύστου κ.κ Τριανταφύλλης Ιωάννης και Μανώλης Ιωάννης

Τα συμπεράσματα ήταν « θετικά » υπό την έννοια ότι όλοι συμφωνήσαμε ότι η επίλυση του ιδιοκτησιακού είναι αποκλειστικά και μόνον θέμα πολιτικής βούλησης.

Αποφασίσαμε ότι , τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο αύριο , όσο και στο αμέσως προσεχές Περιφερειακό συμβούλιο να ληφθούν αποφάσεις - ψηφίσματα για την άμεση και επιτακτική ανάγκη επίλυσης του προβλήματος .

Επίσης ότι εντός του Αυγούστου να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό μαζί με τους Βουλευτές και τον Περιφερειάρχη , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ όμως .

Συντασσόμαστε με τις προτάσεις του Βουλευτή κ.Ζεμπίλη και του Περιφερειάρχη κ Σπανού σχετικά με ότι :

α/ Όλες οι ενέργειες πρέπει να είναι ΑΜΕΣΕΣ , διότι εάν περάσει έστω και λίγος χρόνος το θέμα θα έχει λήξει οριστικά και

β/ Ότι το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει να το προσυπογράψουν φορείς και σύλλογοι του Δήμου μας , καθώς και όλα τα Τοπικά Συμβούλια για να φανεί το παλλαϊκό του αιτήματος .

Φίλες και Φίλοι .
Τώρα είναι η χρονική στιγμή που πρέπει να εντείνομε τον αγώνα μας . Εάν δεν ενεργήσομε ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ , δεν θα έχομε θετικό αποτέλεσμα . Φορείς σύλλογοι , κάτοικοι , εφόσον βέβαια συμφωνούν για το δίκαιο του αιτήματος , να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτό το δίκαιο αγώνα .

Πιστεύομε ακράδαντα ότι ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ .

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 3/8/2021
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...