Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ο Ζάχος Χατζηνικολής σχετικά με το αίτημα για έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα το ιδιοκτησιακό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ.

Κύριε Πρόεδρε , Κύριε Δήμαρχε Η παράταξη μας είχε υποβάλλει από την 23η του μηνός αίτημα για επείγον έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα το ιδιοκτησιακό .

Το αίτημα μας αυτό δεν το κάναμε για πλάκα, ούτε για να κερδίσομε μιας ώρας δημοσιότητας , ούτε για το θεαθήναι, διοτι αυτά τα θεωρούμε ανόητα, αλλά διότι θεωρούμε πολύ πιθανόν ότι το αμέσως προσεχές διάστημα μπορεί να ψηφιστεί τροπολογία με την ένταξη και άλλων περιοχών στις εξαιρέσεις του τεκμηρίου κυριότητας του Δημοσίου στις μη αγροτικές εκτάσεις και επομένως στην ένταξη τους στην πρόσφατη τροπολογία που λύνει – ουσιαστικά - το ιδιοκτησιακό ( για όσους – βέβαια –έχουν τις προϋποθέσεις, που τις έχουν σχεδόν όλοι ) .

Αναφέραμε οτι αναμένομε, ως αυτονόητη, την ένταξη και του Δήμου Καρύστου στην τροπολογία και οτι αυτό αφορά πολλές χιλιάδες συνδημοτών μας και σχεδόν το σύνολο των κατοίκων των πρώην κοινοτήτων.

Ποιος είναι λόγος για κατεπείγουσα σύγκληση του Δ. Σ;

Διότι εάν τυχόν κατατεθεί τροπολογία προσεχώς και δεν είναι - παρά τις συνεχείς υποσχέσεις – και ο Δήμος μας στις κατ εξαίρεση περιοχές , θα έχουν τελειώσει τα πάντα για αυτό το θέμα ,διότι, προφανώς, δεν θα καταθέτουν κάθε τόσο τροπολογίες για το ίδιο θέμα .

Ποιος είναι ο λογος που απαιτείται μια νέα απόφαση;

Γιατί από το περιεχόμενο της θα φανεί, πεντακάθαρα, ότι τυχόν κατάφορη αδικία εις βάρος μας, δεν θα γίνει αποδεκτή από εμάς με κανέναν τρόπο και με ότι αυτό συνεπάγεται . Δηλαδή δεν θα δεχτούμε, επ ουδενί, το οριστικό ξεπούλημα της περιοχης μας.

Γιατί φοβόμαστε την μικρή πιθανότητα να μην γίνει αποδεκτό το αίτημα μας;

Επειδή βολεύει όσους επι 10ετίες κερδοσκοπούν εις βάρος του Δήμου μας και το ίδιο επιθυμούν για το μέλλον,άμεσο και απώτερο.

Εάν έγιναν κατανοητά όλα αυτά, σας καλούμε για την εισαγωγή της πρότασης μας στο ΔΣ
Κάθε τι άλλο θα το θεωρήσομε- ευλόγως - σκόπιμο και εις βάρος των δημοτών .

ΚΑΡΥΣΤΟΣ 29/7/2021
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...