Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Επιστολή του Γιάννη Μανώλη στον Δήμαρχο Καρύστου για το ιδιοκτησιακό πρόβλημα της περιοχής

Επιστολή του Γιάννη Μανώλη Πολιτευτή Ευβοίας της ΝΔ στον Δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο 
για το ιδιοκτησιακό πρόβλημα της περιοχής

Θέμα: Σύγκλιση έκτακτου ΔΣ και πρόσκληση Βουλευτών, Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας για συντονισμό δράσεων προκειμένου να ενταχθεί ο Δήμος Καρύστου στις εξαιρέσεις του άρθρου 62 του Ν. 998/1979

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Βουλευτές Δωδεκανήσων κατέθεσαν σήμερα την με αριθμό πρωτοκόλλου 1043-28/29.07.2021 Βουλευτική τροπολογία, με θέμα «Προσθήκη περιοχών εξαίρεσης από το βάρος απόδειξης εμπράγματου δικαιώματος», που κατατέθηκε στο Σ/Ν του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του Ελληνικού Κτηματολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης».

Όπως καταλαβαίνετε, ο Δήμος Καρύστου πρέπει να ενταχθεί στην ανωτέρω τροπολογία, η οποία λύνει οριστικά και αμετάκλητα το ιδιοκτησιακό πρόβλημα της περιοχής μας. Μπορώ δε να σας διαβεβαιώσω ότι όταν κλήθηκα προ διμήνου, από την αρμόδια για ιδιοκτησιακές εκκρεμότητες και διόρθωση δασικών χαρτών Επιτροπή του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, να εκφράσω τις απόψεις μου και να συνδράμω το έργο της Επιτροπής, διαπίστωσα ότι καμία από τις άλλες περιοχές που διεκδικούν, όπως και εμείς, την ένταξή τους στις εξαιρέσεις του άρθρου 62 δε διαθέτουν τόσο ισχυρά τεκμήρια όσο εμείς.

Φαντάζομαι, λοιπόν, ότι κατανοείτε πώς το ενδεχόμενο άνισης μεταχείρισης εις βάρος μας δεν είναι και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Για να το θέσω πιο καθαρά: όχι απλώς δεν είναι αποδεκτό, αλλά αποτελεί αιτία δυναμικών κινητοποιήσεων έως ότου κερδίσουμε αυτό που πραγματικά δικαιούμαστε.

Σας καλώ να καλέσετε άμεσα, για αύριο Παρασκευή, έκτακτο ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο, όπως ορθά σας ζητά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ζαχαρίας Χατζηνικολής, ενημερώνοντας και προσκαλώντας να παραστούν και οι 6 Βουλευτές της ΠΕ Ευβοίας, ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης.

Στο σημείο καμπής που έφτασαν τα πράγματα ο λαός της Καρυστίας δικαιούται να γνωρίζει ποιοι είναι μαζί του και ποιοι απέναντι του.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Ν. Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...