Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Τελευταία ευκαιρία για τις 120 δόσεις

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, επανέλαβε πως αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία των πολιτών να ενταχθούν στη ρύθμιση των 120 δόσεων, σημειώνοντας πως αυτή θα είναι τελευταία ρύθμιση και δεν θα υπάρξει παράταση στην υπαγωγή αιτήσεων πέραν της 30ης Σεπτεμβρίου.

«Κάναμε ό,τι ήταν αναγκαίο για τη διερεύνηση της ρύθμισης», είπε, μιλώντας στον
ΑΝΤ1 και τόνισε πως όσον αφορά τη «ρύθμιση των οφειλών προς τα Ταμεία έχει καταθέσει διάταξη «για τη μείωση του επιτοκίου από το 5 στο 3%». Η κατώτατη δόση είναι στα 50 ευρώ και στα 30 για τους αγρότες.


«Δεν θα υπάρξει παράταση για την υπαγωγή στη ρύθμιση μετά τις 30 Σεπτεμβρίου», είπε και έκανε γνωστό ότι μόλις 80.000 οφειλέτες έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση, η οποία μέχρι τώρα «δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα»,

Αναφερόμενος στο ζήτημα που υπήρξε με τις υπέρογκες συντάξεις, σημείωσε: «Δυστυχώς δεν το προλάβαμε, λίγες υψηλές συντάξεις καταβλήθηκαν».

«Αναζητώ στοιχεία για το πόσες είχαν δοθεί, πόσες εκκρεμούσαν», είπε σχετικά, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις στελεχών της προηγούμενης κυβέρνησης για fake news, είπε πως «δεν θα μπω σε αντιπαράθεση με ονόματα και δηλώσεις».

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...