Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Επιστολή Γεωργίου Πρίφτη, γιατρού ορθοπεδικού, υποψηφίου δημ. συμβούλου στη Δ.Ε. Μαρμαρίου, για «Άλλη πορεία τώρα!»

Επιστολή Γεωργίου Πρίφτη, γιατρού ορθοπεδικού, υποψηφίου δημ. συμβούλου στη Δ.Ε. Μαρμαρίου, για «Άλλη πορεία τώρα!»

Αγαπητοί συνδημότες, είμαι ο Γιώργος Πρίφτης που εδώ και 25 χρόνια ζω στο Μαρμάρι. Ένα τόπο που αγαπώ.

Αποφάσισα να πάρω μέρος στις Δημοτικές εκλογές με μία και μόνο φιλοδοξία: Να βοηθήσω όπου μπορώ στο να πάρει το Μαρμάρι και η ευρύτερη περιοχή αυτά που τους αξίζουν. 

Για εμένα το πιο κρίσιμο θέμα είναι η μεθοδική και αποτελεσματική προβολή της περιοχής μας, που βρίσκεται απέναντι από την Αττική των πέντε εκατομμυρίων σαν τον τόπο που αξίζει κάποιος να τον επισκεφθεί για τα τόσα όμορφα που μπορεί να του προσφέρει. 

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το Μαρμάρι δεν μπορεί να εξελιχθεί, αυτοτελώς, σε ένα πανέμορφο τουριστικό θέρετρο. 

Τι εννοώ προβολή; Ορισμένοι τρόποι βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος και της τουριστικής ανάπτυξης του Μαρμαρίου είναι οι εξής: 
  • 1. Δημιουργία μαρίνας για σκάφη. Προτάσεις και συνεργασία του δήμου με τους αρμόδιους φορείς για το θέμα αυτό. Εκτός από την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας. 
  • 2. Στοχευμένες καμπάνιες (internet, δημοσιεύσεις, τηλεόραση κλπ) για προσέλκυση επισκεπτών, ανάλογα με την εποχή και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. 
  • 3. Σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες και τους ξενοδόχους δημιουργία και προβολή του όποιου ιδιαίτερο μπορούν να προσφέρουν σε επισκέπτες για την κάθε εποχή. 
  • 4. Συνεχής καθαρισμός και φροντίδα των καταπληκτικών παραλιών που έχουμε και ανάδειξη τους με δημοσιεύσεις. Καλαίσθητες προσβάσεις για λουόμενους σε αναξιοποίητες παραλίες. 
  • 5. Όλα τα παραπάνω να είναι αρμοδιότητα τοπικής ομάδας νέων που έχουν εξοικείωση με τα μέσα κοινωνικής προβολής με χρηματοδότηση του Δήμου και σε συνεργασία με τους τοπικούς και επαγγελματικούς φορείς, αλλά και τους επαγγελματίες. 
  • 6 Έργα υποδομής αλλά και αναπλάσεων που θα ομορφύνουν περισσότερο τον τόπο μας. 
Σε αυτόν τον τομέα φιλοδοξώ να συμβάλλω και βεβαίως αυτές θα πρέπει να είναι και προτεραιότητες και όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας. 

Με εκτίμηση, Γεώργιος Πρίφτης 
Ιατρός Ορθοπεδικός 
Υπ. Δημ. Σύμβουλος Δ.Ε. Μαρμαρίου 

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητε μου ξαδελφε σε συγχαιρω. Πολυ θα χαρω να ξαναβρεθουμε. Μπορεις να με βρεις στο Facebook Sofia Sylvia Logothetis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...