Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

(ΑΜΑΚ) - Στα έργα της Καρυστίας δουλεύει όλη η Ελλάδα εκτός από τους ντόπιους

Θέσεις Εργασίας στις ΑΠΕ Νότιας Καρυστίας 
Τους τελευταίους μήνες κάποιοι έβγαλαν το μεροκάματο ισοπεδώνοντας με ζήλο τις βουνοκορφές της Καρυστίας, τοποθετώντας παντού δεκάδες ανεμογεννήτριες. Από το σύνολο των εργαζομένων, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ!

Κατασκευαστές, χωματουργοί, μπετατζήδες, ηλεκτρολόγοι, μεταφορείς, "μπουρλοτιέρηδες" και άνθρωποι όλων των συναφών ειδικοτήτων κατέφθασαν στα μέρη μας από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Στην έρευνα που έκανε το Α.Μ.Α.Κ, άκουσε ιστορίες και εμπειρίες για τις

συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται επαγγελματίες από ΠΑΤΡΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΑΘΗΝΑ (ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΛΙΜΟΣ κ.α), ΧΑΛΚΙΔΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΚΡΙΕΖΑ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, ΓΑΛΑΤΑ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΘΗΒΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, πάντα με κίνδυνο να έχετε άμεσες επιπτώσεις στην επαγγελματική σας δραστηριότητα. 


Από τους 5.000 (!!) ανθρώπους που υποτίθεται ότι εργάζονται στη Νότια Εύβοια στον τομέα της κατασκευής αιολικών σταθμών, ΠΟΣΟΙ από αυτούς είναι κάτοικοι της περιοχής; ΠΟΣΟΙ; Πενήντα; Εκατό; Σταματήστε λοιπόν να κοροϊδεύετε τον κόσμο ΚΑΙ με το αυτό το δήθεν επιχείρημα, όταν τα υπόλοιπα περί "πράσινης" ενέργειας δεν πιάνουν. Και εξηγήστε ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! Τέρμα το δούλεμα! Αντίσταση τώρα!

Αντιαιολικό Μέτωπο Αντίστασης Καρυστίας (ΑΜΑΚ) 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...