Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η Ν.Ε του Κινήματος Aλλαγής Ν. Ευβοίας καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Aλλαγής Ν. Ευβοίας, καλεί τους πολίτες του Νομού μας να συμμετάσχουν μαζικά στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της Κυριακής και να αναδείξουν τους άριστους εκ των υποψηφίων για να διαχειριστούν τα προβλήματα των Δήμων και του Νομού μας. 


Μετά την εμπειρία των τελευταίων ετών, των υπερβολικών δηλαδή και ανέξοδων υποσχέσεων, είμαστε όλοι σοφότεροι και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όλους εκείνους που με μεγάλη ευκολία υπόσχονται ότι θα λύσουν ως δια μαγείας τα
προβλήματα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει ανάγκη από μαθητευόμενους μάγους και αυτόκλητους σωτήρες, αλλά από ανθρώπους με όραμα, εντιμότητα, ικανότητα και πρόγραμμα. 

Καλούμε τους πολίτες να υποστηρίξουν τους Δημοκρατικούς υποψηφίους Δημάρχους και τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής που κατέρχονται ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στους πάσης φύσεως αυτοδιοικητικούς συνδιασμούς, καθώς επίσης την υποψήφια Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κατερίνα Μπατζελή επικεφαλής του συνδιασμού «ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΣΤΕΡΕΑ»

                                Χαλκίδα 23-05-2019 
        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                     Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ
   ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ                                   ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...