Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Η Ανευθυνότητα Κυβέρνησης και Δήμου για την Πλημμυρισμένη Χαλκίδα καλά Κρατεί

Απογοητευτική, κυνική, αλλά και άκρως αποκαλυπτική η απάντηση του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Σπίρτζη, στην Ερώτηση του Βουλευτού του ΚΚΕ, κ. Λαμπρούλη.

Τρείς σχεδόν μήνες, μετά την πλημμύρα και μετά από γλαφυρή περιγραφή του Υπουργού, ότι τα φαινόμενα συνεχίζονται, έρχεται η τραγική αποκάλυψη ότι ο Δήμος Χαλκιδέων δεν έχει αποστείλει, ούτε αίτημα οριοθέτησης της πληγείσας περιοχής, ούτε

πίνακα αυτοψιών, άρα δεν υπάρχουν και ποσά αποζημιώσεων. 


Ο Υπουργός, δηλαδή και η Κυβέρνηση, νίπτουν τας χείρας τους και ο Δήμος Χαλκιδέων, αποκαλύπτεται ότι ασχολείται μόνο με την προεκλογική περίοδο και όχι με τα προβλήματα των πολιτών. Οι καταστροφές, στα υπόγεια και στα σπίτια, συνεχίζονται, η περιοχή, Λιανής Άμμου, Δοκού, Αγίας Ελεούσας, μένει ανοχύρωτη και απροστάτευτη, η βιομηχανία των μελετών συνεχίζεται. 

Η χθεσινή όμως αποκάλυψη του Υπουργού, αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο, την ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής Χαλκίδας και την απόλυτη αφλογιστία και την βαθειά σιωπή των 4 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι μαζί κλωτσάνε το πρόβλημα μετά τις δημοτικές εκλογές, στην Νέα Δημοτική Αρχή και στην επόμενη Κυβέρνηση… 

Όλες οι παθογένειες, που οδήγησαν την Ελλάδα, σε Διοικητική και Οικονομική Καταβύθιση, παραμένουν αθεράπευτες μετά από 10 χρόνια κρίσης, στα χέρια ανίκανων ανθρώπων. 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...