Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων του 6ου Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας

Ο 6ος Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου με την εκδήλωση απονομής των βραβείων, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Στερεάς στη Λαμία.

Ολοκληρώθηκε όπως του άρμοζε και με τον ομορφότερο τρόπο. Με την επιβράβευση των πρωταγωνιστών του, των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των σχολείων, αλλά και με την ηθική ικανοποίηση των διοργανωτών για την ευόδωση των στόχων του, τη στήριξη του νεανικού
επιχειρείν και την σύνδεση του με την εκπαίδευση, σαν βασικό παράγοντα στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος.


Η όλη εκδήλωση θα παραμείνει αξέχαστη σε όσους συμμετείχαν όχι μόνο για την διάχυση ενθουσιασμού, νέων ιδεών και ικανοτήτων από τους μαθητές, αλλά και από την κατάθεση ψυχής, πλούσιων γνώσεων και πρωτόγνωρων εμπειριών από τον επίσημο προσκεκλημένο της, τον διεθνούς κύρους brand strategist Πίτερ Οικονομίδη.

Ο κοσμογυρισμένος Έλληνας γκουρού του marketing (σε κολοσσούς όπως, Pepsi, McCann, Erickson, Coca-Cola, Client Service, Absolut, η Apple, Beiersdorf, Chivas Regal, Citibank, Gillette, L'Oréal, Nestlé, Sony κλπ), τίμησε πραγματικά με την παρουσία του την εκδήλωση, συγκινώντας και καθηλώνοντας με την ομιλία του, μαθητές, διοργανωτές και λοιπούς παρευρισκόμενους. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν από τη Διοίκηση του Επιμελητήριου μας, η Πρόεδρος Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Γενικός Γραμματέας Μαραγκός Ιωάννης, ο Οικονομικός Επόπτης Σπύρος Κουτσαύτης και ο Παύλου Χρήστος Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων. 

Τον 6ο Μαθητικό Διαγωνισμό - το 3Ο βραβείο του οποίου απονεμήθει στο 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας - διοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς & με την υποστήριξη της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...