Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εργοταξίο της ΕNEL στον Μπούρο

Σήμερα το μεσημέρι, μέλη των ΣΠΠΕΝΚ-ΑΜΑΚ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΦΟΡΕΩΝ&ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, του τοπικού ΚΚΕ της ΛΑΕ, ο κ ΠΑΠΑΛΥΜΠΕΡΗΣ και κάτοικοι συγκεντρώθηκαν, στην είσοδο του εργοταξίου της ΕNEL στον ΜΠΟΥΡΟ, σε μια ειρηνική διαμαρτυρία –παρέμβαση για τις εκεί ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Κλήθηκε η Αστυνομία όπου έλεγξε κάποια βαρέα οχήματα που βρίσκονταν σε εργασίες, και ενημέρωσε ότι για όλα τα θέματα των Αδειών εγκατάστασης, απόθεσης, κυκλοφορίας, σήμανσης, κτλ, για τον συγκεκριμένο χώρο, έχει ζητήσει να ενημερωθεί απ την
αρμόδια ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για το τι ακριβώς άδειες απαιτείτε να έχουν, μιας και οι ίδιοι δεν μπορούν να γνωρίζουν!

Ο Υπεύθυνος δεν εμφανίστηκε ποτέ, παρόλο που αναζητήθηκε καθώς είναι υποχρεωμένη η ENEL να δώσει τουλάχιστον την Μελέτη Περιβάλλοντος στην αστυνομία. 

Ενώ μετά την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων είναι απαραίτητη η αδειοδότηση ΤΕΠΕΜ, για αποθεσιοθαλάμους κλπ., για εργασίες δλδ που δεν αναφέρονται στην Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων και που αδειοδοτούνται μετά από αυτήν. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Για κάθε ενδιαφερόμενο ο νόμος.είναι αυτός:
Νόμος 4014/2011 Άρθρο 7, παρ.2 και 3 αφορά τις ΤΕΠΕΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...