Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Μαρκόπουλος: Η ΝΔ Ετοιμάζεται για Όλες τις Κάλπες…

Αχρείαστη φιλολογία και φλύαρες φήμες διατρέχουν τον Νομό μας και την Στερεά Ελλάδα, σχετικά με τις επιλογές της ΝΔ για τις εκλογές του β΄ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η απόφαση-ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων είναι για όλους μας πολιτικό και αυτοδιοικητικό εφαλτήριο να δώσουμε εμείς το νέο Δήμαρχο της Αθήνας, μετά την επιτυχημένη του πορεία στην Περιφέρεια μας, μέσα από αποτελεσματικότητα, κοινωνική
αλληλεγγύη, συνεννόηση και ακομμάτιστη λογική διοίκησης. 


Οι Περιφερειακές εκλογές είναι βαθύτατα πολιτικές. Το ρεύμα της πολιτικής αλλαγής που έρχεται δυναμώνει μέρα με τη μέρα την ΝΔ. Είναι δημοσκοπικά πρώτο κόμμα εδώ και 2,5 χρόνια με παράσταση νίκης που ξεπερνά το 70%. 

Η μεγάλη πολιτική αλλαγή στην χώρα θα πραγματοποιηθεί και στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Οι ίδιοι που θα ηττηθούν στην κοινοβουλευτική κάλπη θα ηττηθούν και στην Αυτοδιοικητική. Ο λαός δεν πρόκειται να δείξει καμία ανοχή σε όσους συνεργάστηκαν η συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο σε αυτήν την απόλυτα αποτυχημένη και κυνική κυβέρνηση ΣυριζΑνελ. ΟΛΟΙ τους είναι συνυπεύθυνοι. 

Ακόμα και όσοι με δόλιο τρόπο επιχειρούν να εμφανιστούν... διάδοχοι στην Περιφέρεια Στερεάς, ενώ μέχρι σήμερα ήταν, το λιγότερο, χειροκροτητές των αποτυχημένων της Κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου. 

Όσοι πιστεύουν, ή ελπίζουν ότι η ΝΔ δεν έχει ισχυρά πολιτικά πρόσωπα να στηρίξει θα εκπλαγούν. 

Όσοι πιστεύουν ότι η κεντροδεξιά παράταξη θα χάσει την Περιφέρεια μας με τα δημοκοπικά/πολιτικά χαρακτηριστικά που έχουν καταγραφεί μάλλον δεν γνωρίζουν την πολιτική συμπεριφορά των πολιτών. 

Ο στόχος είναι ένας και μόνο. Νίκη σε όλες τις κάλπες όποτε κληθούμε. Και αποστολή, για εμάς τα στελέχη, που ξέρουμε από εκλογές και ψηφοδέλτια είναι μόνο μια. Να κερδίσουμε και την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. 

Μόνο έτσι θα είμαστε αποτελεσματικοί σε αυτά που θέλουμε να προσφέρουμε στους πολίτες. 

Οι έμπειροι πολιτικά αντιλαμβάνονται, ότι η συγκύρια δεν δίνει χώρο σε πολυτέλειες προσωπικών τακτικισμών. 

Η νίκη σε όλες τις κάλπες είναι Εθνικά επιβεβλημένη. 

Όπως στήριξα τον Κώστα Μπακογιάννη, το ίδιο θα κάνω και με την επόμενη ισχυρή επιλογή. 

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...