Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Επιστολή Μπουραντά για την αποκατάσταση του διατηρητέου κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης

Επιστολή του Δημάρχου Κύμης Αλιβεριου Αθανάσιου Μπουραντά στον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιαννη, για την αποκατάσταση του διατηρητέου κτιρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές από φωτιά.

Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη, έχουμε συζητήσει πολλές φορές για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης, για τα προβλήματα των μελετών και για τις δυσκολίες των εγκρίσεων από τις υπηρεσίες του
Υπουργείου Πολιτισμού.


Όπως έχετε ενημερωθεί, οι μελέτες εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, στο οποίο παραβρέθηκα και εγώ μαζί με συνεργάτες και ενημερώσαμε για το επείγον του θέματος όπως και για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει δεσμευθεί για τη χρηματοδότηση του έργου.

Δεν υπάρχει επομένως καμία εκκρεμότητα από πλευράς Μελετών, ενώ έχει εκδοθεί και η Οικοδομική Άδεια.

Παρακαλούμε θερμά να αποφασίσετε το συντομότερο δυνατό για την ένταξη του έργου, ώστε να τελειώσει και η ταλαιπωρία των μαθητών , των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Τέλος, ευχαριστούμε για τη βοήθεια σας στις μελέτες του έργου και προκαταβολικά για τη χρηματοδότηση της κατασκευής και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία τις επόμενες προσωπικές σας επιλογές.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος
Αθανάσιος Γ. Μπουραντάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...