Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου στις Ευβοϊκές Επιχειρήσεις για συμμετοχή στην Έκθεση Πολιτισμού-Τουρισμού Γαστρονομίας και οίνου

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου στις Ευβοϊκές Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών για την συμμετοχή τους στην ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ (19-20-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 - ΑΘΗΝΑ - ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ)

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για τη συμμετοχή του στην ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ (19-20-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 - ΑΘΗΝΑ - ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ).

Στο πλαίσιο αυτό, θα επιδοτήσει την συμμετοχή με το περίπτερο του, επιχειρήσεων μελών του, οι οποίες κατά την διάρκεια της Έκθεσης θα έχουν και την δυνατότητα πώλησης. 

Η Έκθεση ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία του 16ou ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ <Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ - Ελλάδα: Τουρισμός - Οίνος - Γαστρονομία». 

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου και η πρωτοβουλία του για την προβολή των ευβοϊκών προϊόντων αποσκοπεί στην αξιοποίηση μίας μοναδικής ευκαιρίας που παρέχει η εξειδικευμένη ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ για την προβολή και παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την γαστρονομία, το φαγητό, το κρασί, το μαγείρεμα, την απόλαυση εδεσμάτων και ποτών. 

Στην Έκθεση αναμένεται η συμμετοχή πάρα πολλών φορέων και επαγγελματικών οργανώσεων και παραγωγικών επιχειρήσεων, ενώ έχουν προσκληθεί να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τα τουριστικά χαρακτηριστικά τους οι Ελληνικές Περιφέρειες και οι Δήμοι. 

Το Συνέδριο που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα, μετά από πολλές επιτυχείς διοργανώσεις σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες όπως και η "Έκθεση, τελούν υπό την Αιγίδα πολλών Υπουργείων και φορέων του Τουρισμού και της Γαστρονομίας και αναμένεται να προσελκύσουν στην Ελλάδα, περισσότερους από 500 αρχιμαγείρους και εμπειρογνώμονες οίνου και γαστρονομίας (και τους συνοδούς τους). 

Οι παρουσιάσεις και οι εκδηλώσεις του Συνεδρίου και της Έκθεσης, εκτός από την ευρεία και επίσημη προβολή, θα αναφερθούν και στις χώρες των συμμετεχόντων και στις επίσημες αναφορές των Μελών του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του Συμβουλίου Γαστρονομίας & Οινολογίας, που καλύπτει ήδη με ενεργά μέλη του εκτός από την Ελλάδα χώρες όπως, τις Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Βέλγιο. Ήδη, τα προηγούμενα Συνέδρια, σε κάθε χώρα που έχουν γίνει, «έχουν αφήσει εποχή» κυρίως για την εξειδίκευση των συμμετοχών και των παρουσιάσεων, την ευρεία κάλυψη από τα ΜΜΕ αλλά και τις συμμετοχές που προήλθαν από περισσότερες από 20 χώρες. 

Την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν στο Επιμελητήριο έως τις 3 Αυγούστου 2018, στo e-mail : k_makris@eviachamber.gr. Στην εκδήλωση ενδιαφέροντος θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής : ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΕΔΡΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, E-MAIL, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ. 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...