Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Βρήκε το κλεμμένο αυτοκίνητό του μέσα σε πλοίο των Νέων Στύρων

Δεν πίστευε στα μάτια του ένα ζευγάρι που είχε επιβιβαστεί για να ταξιδέψει από τα Νέα Στύρα για την Αγία Μαρίνα! 
Κατά την επιβίβασή τους στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ εντόπισαν σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του, όχημα

που προσομοίαζε με όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, το οποίο είχε κλαπεί προ μηνός, από την οικία του στην Ηλιούπολη, και το οποίο είχε δηλώσει ο ίδιος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι λιμενικοί, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου.

Οι φερόμενοι ως δράστες, ένας 31χρονος και ένας 25χρονος, εντοπίστηκαν, προσήχθηκαν στο λιμενικό τμήμα αλλά κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α' Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα πρόκειται να αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Εξιχνιάστηκε μεσημβρινές ώρες χθες η κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Νέων Στύρων, στον οικείο λιμένα.

Δείτε τι αναφέρουν στην  σημερινή ενημέρωση (Δευ. 30/07/2018) οι αρμόδιες αρχές

''Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης υπηρεσίας τους στον επιβατηγό λιμένα των Νέων Στύρων, τα ανωτέρω στελέχη ενημερώθηκαν από μία γυναίκα και έναν άνδρα ότι κατά την επιβίβασή τους στο Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ'' Ν.Π. 12407, το οποίο θα απέπλεε για την Αγία Μαρίνα Αττικής, εντόπισαν σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του, όχημα που προσομοίαζε με όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, το οποίο είχε κλαπεί προ μηνός, από την οικία του, και το οποίο είχε δηλώσει ως κλαπέν ο ίδιος στην Αστυνομική Αρχή Ηλιούπολης Αττικής.  

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε έτερο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου και ως εκ τούτου, άμεσα από τη Λιμενική Αρχή εντοπίστηκαν οι φερόμενοι ως δράστες οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.

Διενεργείται προανάκριση από το Α' Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα πρόκειται να αποδοθεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του.''

το κλεμμένο Ι.Χ.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...