Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

ΕΛΜΕ Εύβοιας: Αλληλεγγύη στους πληγέντες από τη πυρκαγιά


Η ΕΛΜΕ Εύβοιας εκφράζει τη συντριβή και τη βαθύτατη θλίψη του εκπαιδευτικού κόσμου της Εύβοιας για την ανείπωτη τραγωδία και την απώλεια ανθρώπινων ζωών από τη πρόσφατη φονική πυρκαγιά της 23 Ιουλίου στην Αττική.


Οι πυροσβέστες, οι εθελοντές, οι κάτοικοι, με υπεράνθρωπες προσπάθειες προσπαθούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες, έχοντας να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τη μεγάλη φωτιά αλλά και την ανυπαρξία μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης, τις ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, στην πυροσβεστική και άλλες
υπηρεσίες. Ωστόσο αυτή την ώρα προέχει η αλληλεγγύη και η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου. 

Ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους πληγέντες της «φονικής πύρινης λαίλαπας, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας αποφάσισε να χορηγήσει 200 ευρώ από το ταμείο του σωματείου για την αγορά φαρμάκων και ειδών υγιεινής και να προβεί σε συλλογή τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης που είναι απαραίτητα αυτή τη στιγμή: 

ΝΕΡΟ 
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ 
ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ, ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 
ΓΑΖΕΣ 
BETADINE
ΚΡΕΜΕΣ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ 
ΣΑΠΟΥΝΙΑ 
ΠΕΤΣΕΤΕΣ 
ΠΑΝΕΣ 
ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 
ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ 

Η συγκέντρωση των παρακάτω ειδών θα γίνει στο 5Ο Γυμνάσιο την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 9-1 μ.μ. ή κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6936192429. 

Επίσης επειδή υπάρχει μεγάλη ανάγκη και σε αίμα καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που μπορούν, όπου κι αν βρίσκονται, να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος της ΕΛΜΕ, ώστε να μπορέσουμε να αποδεσμεύσουμε τις απαραίτητες φιάλες για το σκοπό αυτό.

                    Για το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας
Η πρόεδρος                                                    Ο γεν. γραμματέας
Χαρά Νίκα                                                      Άρης Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...