Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ούτε λέξη του Υπουργού Υγείας για το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας… Απολογισμός μιζέριας για το Παλαιό

Έγινε ο απολογισμός διαχείρισης της μίζερης κατάστασης του Νοσοκομείου Χαλκίδας από τον Διοικητή. Είπε για τις επιδόσεις της διοίκησης…, αλλά βέβαια απέκρυψε ότι το Νοσοκομείο ΧΑΛΚΙΔΑΣ κάθε χρόνο χάνει από τις δυνατότητες του ενώ τα μικρότερα, Καρύστου και Κύμης προοδεύουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διακομίσεις ασθενών, στην Αθήνα έχουν πολλαπλασιαστεί και η πλειοψηφία τραυματιών από ατυχήματα, που φεύγουν για Αθήνα λόγω έλλειψης ειδικών ιατρών αλλά ακόμα και για μια

γαστροσκόπηση, ενώ τα Σαββατοκύριακα συνεχίζεται ο αξονικός τομογράφος να είναι κλειστός με ότι σημαίνει αυτό. 

Η Χαλκίδα έχει το παλαιότερο και ελλιπέστερο Νομαρχιακό Νοσοκομείο από όλη την Ελλάδα. Η Χαλκίδα έχει και το μοναδικό παραδομένο κλειστό Νέο Νοσοκομείο από όλη την Ελλάδα βέβαια. Εννέα χρόνια μετά την θεμέλιο λίθο και 2 σχεδόν μετά την παράδοση του το Νοσοκομείο παραμένει σφραγισμένο χωρίς προοπτική λειτουργίας, χωρίς προκήρυξη θέσεων και κανένα δρόμο πρόσβασης. 

Ο Υπουργός Υγείας ήρθε χωρίς καμιά ανακοίνωση για το θέμα. Μόνο ευχή έδωσε χωρίς όμως κανένα χρονοδιάγραμμα. Δυστυχώς η Εύβοια στην διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν υπολογίζεται καθόλου. 

Το όνειρο των πολιτών για το Νέο Νοσοκομείο και για μια καλύτερη περίθαλψη πάλι απομακρύνεται. 

Ήρθε ο Υπουργός, να εγκαινιάσει ένα σταθμό Πρωτοβάθμιας περίθαλψης και ξέχασε να ζητήσει συγγνώμη για την έλλειψη οικογενειακών γιατρών και παιδιάτρων για τους πολίτες. Οι θριαμβολογικές ανακοινώσεις για τον οικογενειακό γιατρό, ήταν χωρίς περιεχόμενο όπως το ίδιο κενή περιεχομένου είναι η κοινωνική προστασία. 

Οπωσδήποτε ξέχασαν και οι παριστάμενοι "επίσημοι" να τον ρωτήσουν για τα προβλήματα. Όλοι, Πολιτικοί και Αυτοδιοικητικοί, έβγαλαν χαμογελαστές φωτογραφίες, αλλά επί της ουσίας τίποτε, για τους πολίτες της Εύβοιας. 

Ας τολμήσουν να μετρήσουν σε δημοσκόπηση την γνώμη των πολιτών για την περίθαλψη στον Νομό μας. Θα εκπλαγούν και θα τρομάξουν. 

Η Εύβοια κάνει σταθερά βήματα προς τα πίσω με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.


ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...