Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Εύβοια

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντα Ροβιών, θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά την διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες, θα λάβουν χώρα από την 08:00 ώρα του Σαββάτου (02-06-2018) έως και την 15:00 ώρα της Κυριακής (03-06-2018).

Από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων, αλλά και των προσκυνητών – επισκεπτών.

Ειδικότερα, θα ισχύουν:
  • Απαγόρευση στάθμευσης όλων των οχημάτων στους χώρους των θρησκευτικών εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στους προσβάσιμους σε αυτούς χώρους,
  • Μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού από διασταύρωση Ροβιών - Ιστιαίας, έως το χωριό Καλαμούδι, με κατεύθυνση προς την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ.
  • Μονοδρόμηση της επαρχιακής οδού από το χωριό Καλαμούδι, έως τη διασταύρωση της εθνικής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού, με κατεύθυνση προς το χωριό Ρετσινόλακος.
  • Απαγόρευση διέλευσης όλων των οχημάτων από τη διασταύρωση της παλαιάς εθνικής οδού Στροφυλιάς - Ιστιαίας (θέση ΄Μικρολίβαδο΄ - οικισμός Κερασιά), έως την Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ.
Σημειώνεται επίσης ότι, κατά τα χρονικά διαστήματα από 17:30 έως 18:15 και από 20:30 έως 21:15 του Σαββάτου (02-06-2018), καθώς και τα χρονικά διαστήματα από 07:00 έως 08:00 και 13:30 έως 14:30 της Κυριακής (03-06-2018), θα απαγορεύεται η διέλευση όλων των οχημάτων στις οδούς πλησίον της Ιεράς Μονής του Οσίου Δαυίδ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...