Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να υποθηκεύει το μέλλον των Ελλήνων πολυνομοσχέδιο»

Ο Κ. Μαρκόπουλος πρώην Βουλευτής Ευβοίας σε δήλωση του για το πολυνομοσχέδιο αναφέρει τα εξής: 

│Αντί για καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επικυρώνει de facto, το ¨4ο Μνημόνιο¨ όλα αυτά με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται την Πέμπτη 14/06/2018.
                 

Για την ακρίβεια περιλαμβάνει: 

1. Νέα Μέτρα 5,1 δις (Μείωση συντάξεων και αφορολόγητου. Κάθε χαμηλόμισθος χάνει έναν μισθό και κάθε συνταξιούχος μία μέχρι 3 συντάξεις).

2. Αχρείαστα πρωτογενή πλεονάσματα για 5 χρόνια σαν αποτέλεσμα εξοντωτικών μέτρων λιτότητας.

3. Αύξηση δημοσίου χρέους, το οποίο ανέρχεται στα 344 δις ή 194% του ΑΕΠ το 2018.        Είναι ο καθρέφτης της αποτυχίας της οικονομικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

4. Υποθήκη δημόσιας περιουσίας με το αρθρ. 109 η Κυβέρνηση βάζει ενέχυρο Δημόσια περιουσία μέχρι 25 δις.

5. Αναιμική Ανάπτυξη που δεν αρκεί για τις ανάγκες της οικονομίας. Η πρόβλεψη είναι για μέσο όρο ανάπτυξης 2,1% μέχρι το 2021, ενώ ήταν γνωστό και συμφωνημένο ότι απαιτείτο Τουλάχιστον 3,5 – 4%.

Πρόκειται για πολυνομοσχέδιο κόλαφο που ενταφιάζει οριστικά κάθε ελπίδα αναχαίτισης της ύφεσης και της νέας φτώχειας.

Είναι η αποτυπωμένη αποτυχία της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, αλλά και η απόλυτη αστοχία του κοινού προγράμματος  Ε.Ε – Δ.Ν.Τ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ έχει απόλυτη ανάγκη μια διαφορετικής διακυβέρνησης και μία διαφορετική οικονομική πολιτική. Απαιτείται φοροελάφρυνση  της Ελληνικής οικογένειας και φοροελάφρυνση των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με επενδυτική πολιτική. Ο πλούτος της Χώρας κρύβεται στην ανάπτυξη και στις θέσεις εργασίας, και όχι στους φόρους.

Το μέλλον της Χώρας κρύβεται σε φιλελεύθερη πολιτική και όχι σε ψευτοαριστερή αγκυλωμένη πολιτική που μισεί τους επιτυχημένους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...