Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Kαταγγελίες για πυρετό τροχονομικών ελέγχων στη περιοχή του Αλιβερίου, Κύμης

''Κατέβασαν στους δρόμους τροχαία και αστυνομία στη περιοχή του Αλιβερίου, Κύμης, με στόχο να μαζέψουν έσοδα για τα ταμεία της κρατικής μηχανής, χωρίς να παίρνουν υπ' όψιν τους τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του κόσμου... άλλα και το παμπάλαιο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο..  
Καταγγέλλουμε και αγανακτούμε για τον πυρετό ελέγχων, και τον εισπρακτικό μηχανισμό...

...που έχει στήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ'' αναφέρει ο Σύλλογος Συνταξιούχων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου

Συναδέλφισσες συνάδελφοι.

Χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε την αναγκαιότητα εφαρμογής των κανόνων ασφαλούς οδήγησης και αντιμετώπισης προβλημάτων στην οδήγηση.

Χωρίς να θέλουμε να σταθούμε απέναντι στους εργαζόμενους στο τροχαίο τμήμα της αστυνομίας που απλά την εργασία τους εκτελούν κάτω από εντολές που δέχονται.

Δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα σε ένα πυρετό ελέγχων σε οχήματα και οδηγούς στο αν είναι τυπικοί απέναντι στον Κ.Ο.Κ. που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκύψει τόσο στη περιοχή μας όσο και γενικότερα.

Καταγγέλλουμε και αγανακτούμε γιατί καταλαβαίνουμε πως αυτός ο πυρετός ελέγχων σαν στόχο  έχει. Να μαζέψουν έσοδα για τα ταμεία της κρατικής μηχανής, χωρίς να παίρνουν υπ' όψιν τους τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Καλούμε τη κυβέρνησή ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να πάρει πίσω τους εισπρακτικούς μηχανισμούς και να ασχοληθεί με το παμπάλαιο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο συνολικά.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΛΙΒΕΡΙ 
23 Μάη 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...