Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ευχαριστήριο του Πανευβοϊκού Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ

Ευχαριστίες του Συλλόγου για την εκδήλωση "Λουλούδια και Τραγούδια" 24.5.2018

Τολμήσαμε την έκπληξη και η πρωτοβουλία μας απέσπασε εγκωμιαστικές κριτικές . Ήταν μια όμορφη κεφάτη παράσταση αποχαιρετισμού της Άνοιξης , που θύμιζε το θέατρο του δρόμου. Tα είχε
όλα κέφι, δρώμενο, τραγούδι , χορό!!! 


Ευχαριστούμε τους περιπατητές της Αβάντων και των γύρω δρόμων που σταμάτησαν και απόλαυσαν τα παιδιά και τους εθελοντές , του Συλλόγου μας "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός", που τους πρόσφεραν ένα όμορφο , ιδιαίτερο θέαμα και ακρόαμα που τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα τους το επιβράβευσαν. 

Η ιδέα και η υλοποίηση ,κείμενα και σκηνοθεσία, ήταν της Σοφίας Λιάκου ηθοποιού που εδώ και 7 χρόνια διδάσκει τα παιδιά του Συλλόγου. Τους παραδοσιακούς χορούς δίδαξε η Άννα Ροδά. Μαζί με τα παιδιά και τους εθελοντές σημαντική ήταν η παρουσία του Ανδρέα Κολίσογλου. 

Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιώργος Γιαννούκος παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δήμαρχου και τη Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ εκπροσώπησαν η Μιμίκα Μαρίνου και ο Γιάννης Στέρπης. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Κώστας Μπαρούτας με την οικογένειά του , η δημοτική σύμβουλος Έλενα Βάκα , ο Σταύρος Μακαρίου καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων. 

Ευχαριστούμε το Δήμο Χαλκιδέων , τη Λίλιαν Ζλακώνη Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ που αγκάλιασε με πολύ αγάπη την πρωτοβουλία μας . 

Ωσαύτως ευχαριστούμε τη Βιβή Σπυροπούλου για τις φωτογραφίες και το Χρήστο Κουτσάφτη για το υπέροχο Video που ήδη ανέβασε και στο You tube καθώς και για τις φωτογραφίες . 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος 
Ειρήνη Μερτζιάνη

Η Γραμματέας 
Μαρία Μπασούκου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...