Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Από την Κάρυστο στη Χαλκίδα με Λεωφορείο ο Σύλλογος Συνταξιούχων Καρύστου

Στο Πανευβοϊκό συλλαλητήριο συνταξιούχων που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγοράς της Χαλκίδας, θα παρευρέθη ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δήμου Καρύστου, την Πέμπτη 17 του Μάη. 
Όπως σημειώνει στη ανακοίνωση του...







ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΧΑΛΚΙΔΑ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
Σε λίγο διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να εφαρμόσει τις καταστρεπτικές αντισυνταξιουχικές διατάξεις του Νόμου 4387/16.
Οι συντάξεις μας που τις πληρώσαμε σε όλη μας τη ζωή με τη δουλειά μας γίνονται προνοιακά βοηθήματα.

ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιουχικών οργανώσεων καλεί όλους τους συνταξιούχους σε πανελλαδικό ξεσηκωμό, σε μαραθώνιο κινητοποιήσεων παντού σε όλη την χώρα. Με τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές συγκεντρώσεις να εκφράσουμε την αντίθεσή μας απέναντι στις αντισυνταξιουχικές - αντιασφαλιστικές πολιτικές που εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή, που καταστούν εκατομμύρια συνταξιούχους σε επαίτες και να απαιτήσουμε:
·         Κανένας επανυπολογισμός, καμία μείωση με την προσωπική διαφορά στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις και την κατάργηση του νόμου 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου).
·         Όχι στη μείωση του αφορολόγητου και την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων και του ΕΚΑΣ.
·         Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί από όλο το αντισυνταξιουχικό αντιασφαλιστικό νομικό πλαίσιο που ψήφισαν όλες οι κυβερνήσεις.
·         Να αποδοθούν άμεσα χωρίς αιτήσεις, δικαστήρια και προαπαιτούμενα ότι η κυβέρνηση αυθαίρετα παρακρατεί σε κύριες - επικουρικές συντάξεις και την εισφορά αλληλεγγύης.
·         Να μην περάσουν τα καταστρεπτικά νέα μέτρα της 4Ης  αξιολόγησης. Να καταργηθεί ο νόμος για τους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας.
Καλούμε όλους τους συνταξιούχους  να νικήσουν τον φόβο την αδιαφορία την καταστρεπτική αντίληψη του «δεν γίνεται τίποτα» και να πάρουν αποφασιστικά μέρος στον αγώνα τώρα, αύριο θα είναι αργά.
Λεωφορείο θα ξεκινήσει από την πλατεία Καρύστου
Ώρα αναχώρησης 7:30 το πρωί
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6981151558 & 6977660282

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...