Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Ο Πέτρος Ποδάρας για την επανεκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

┃Έπειτα και από την επίσημη ολοκλήρωση της διαδικασίας των εσωκομματικών εκλογών,

θα ήθελα κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες, σε όλη την Εύβοια. 

Ευχαριστώ τους προέδρους και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και όλους τους εθελοντές που συνέβαλλαν στην άψογη οργάνωση και πραγματοποίηση των εκλογών, όπως επίσης και τους φορείς που διέθεσαν τους χώρους των εκλογικών κέντρων.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους υποψηφίους για τον ενθουσιώδη και τίμιο αγώνα που έδωσαν και συγχαίρω τους εκλεγέντες στα όργανα τους κόμματος στο Νομό: τα νέα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών και τους τους συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν την Εύβοια στα επόμενα 2 τακτικά συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος, συγχαίρω ιδιαίτερα τους δύο εξαιρετικούς φίλους και συνυποψηφίους μου, τον Αποστόλη Βαρδακώστα και τον Γιάννη Φρουδαράκη για το υψηλό επίπεδο του προεκλογικού  αγώνα, σύμφωνα με τις αξίες και τα ήθη της παράταξής μας και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή τους στους κοινούς αγώνες που μας περιμένουν.

Η επανεκλογή μου στην προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Εύβοιας, απ’ ευθείας από τα μέλη του κόμματος, αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη τιμή και επιβράβευση του έργου της προηγούμενη διετίας. Αποτελεί όμως παράλληλα και μια ξεκάθαρη εντολή για σκληρότερη δουλειά, συλλογικά, με ενότητα, για το καλό της παράταξης.

Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη που αναλαμβάνω και διαβεβαιώνω ότι θα εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου προς αυτή την κατεύθυνση, μαζί με όλους τους άξιους συνεργάτες που αναδείχθηκαν στα όργανα του κόμματος στο Νομό, τα θεσμικά στελέχη μας και τη νεολαία, δίπλα στην βάση που μας ανέδειξε. 

Η επόμενη ημέρα, μας βρίσκει περισσότερο ενωμένους από ποτέ. Συνεχίζουμε μαζί. Ενωτικά, χωρίς αποκλεισμούς, δυναμικά και παρεμβατικά, με απόλυτη προσήλωση στον κοινό μας στόχο, να αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στην Εύβοια στις επόμενες εκλογές και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της Ελλάδας που αξίζουμε. 

Με τιμή,
Πέτρος Δ. Ποδάρας
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...