Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο του Σύνδεσμου Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο με τίτλο: «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων», με χρηματοδότηση Ο.Α.Ε.Δ, διάρκειας 32 ωρών.

Το Σεμινάριο υλοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, από 5/03 μέχρι 15/03/2018 και το παρακολούθησαν 23 άτομα.
Η θεματολογία του Σεμιναρίου περιέλαβε:
  • Στοιχεία Τεχνολογίας Τροφίμων 
  • Στοιχεία Διατροφής και Θρεπτικής Αξίας Τροφίμων 
  • Στοιχεία Οινολογίας 
  • Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων 
  • Σύγχρονη Νομοθεσία Τροφίμων 
  • Υγεία και Ασφάλεια Εργασίας σε Εργασιακούς Χώρους Επιχειρήσεων Επισιτισμού. 
Στο Σεμινάριο δίδαξε ο κ. Δημήτριος Τυμπής, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης και  Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...