Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Επίσκεψη Πρατσόλη στην Κύμη και στα Ψαχνά

Επίσκεψη στην Κύμη & παρουσία στα Ψαχνά σε εκδήλωση Πολιτιστικού Συλλόγου Έκφραση

Στην Κύμη βρέθηκε ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, για να παραβρεθεί στην τελετή υποδοχής των πρωτοετών σπουδαστών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων της πόλης. Στη διάρκεια της δεξίωσης που ακολούθησε, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με σπουδαστές και γονείς για θέματα που τους
απασχολούν. 

Εγκάρδια συνομιλία είχε όμως και με τον Διοικητή της Σχολής, Αντιπλοίαρχο κ. Βασίλη Μπικάκη.


Στη συνέχεια, μαζί με αντιπροσωπεία του ΟΛΝΕ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού και τον Λιμενάρχη Κύμης, επισκέφθηκε την προβλήτα του λιμανιού όπου θα γίνει ενίσχυση της λιθοριπής του μώλου Κύμης. 

Ακολούθησε συνάντηση με το σωματείο της Ηλεκτρομηχανικής, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάταξη των εργαζομένων, μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ και την ανακοίνωση από την πλευρά του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, των θέσεων μετάταξης.

Την επόμενη μέρα το απόγευμα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ο κ. Πρατσόλης πήγε στα Ψαχνά και παρακολούθησε την μουσικοχορευτική παράσταση «Να Τα Πούμε;;;;» που συνδιοργάνωσαν η ΔΗΚΑΔΙΜΕ και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Έκφραση» και πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Χαλκίδας. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η συγκέντρωση τροφίμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...