Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Καταγγελία της ΚΟΒ Ερέτριας- Αμαρύνθου του ΚΚΕ

Καταγγελία της ΚΟΒ Ερέτριας- Αμαρύνθου του ΚΚΕ για την καταστροφή προπαγανδιστικού υλικού για το Εργατικό Φεστιβάλ
Η Κομματική Οργάνωση Ερέτριας- Αμαρύνθου του ΚΚΕ καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Βίλλα, γιατί με εντολή τους καταστράφηκαν αφίσσες του ΚΚΕ που καλούσαν στο Εργατικό Φεστιβάλ το Σάββατο 1 Ιούλη στο Πάρκο Δέλτα στη Νεάπολη Χαλκίδας.
Η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι τον
κ. Βίλλα τον ενοχλεί το κόκκινο χρώμα της αφίσσας όπως ενοχλεί το κόκκινο τον ταύρο στην αρένα.


Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς να στοχοποιούνται τα προπαγανδιστικά υλικά του ΚΚΕ, τη στιγμή που μια σειρά αφίσσες, είτε διαφημιστικές, είτε συλλόγων, είτε άλλων κομμάτων μένουν απείραχτες.

Αυτό που ενοχλεί τη Δημοτική Αρχή και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας δεν είναι η "ρυπανση του δήμου". Αν η Δημοτική Αρχή και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου κόπτονται για την καθαριότητα τότε θα έπαιρναν θέση υπέρ των εργαζομένων, των συμβασιούχων που αγωνίζονται αυτό το διάστημα ενάντια στις απολύσεις, που απαιτούν το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

 Δε θα καταδίκαζαν τις κινητοποιήσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 27/6/17 όπου συντασσόμενοι με τα επιχειρήματα της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων, έριξαν τις ευθύνες στους εργαζόμενους που αγωνίζονται για τη δουλειά τους για τη μη αποκομιδή σκουπιδιών. 

Αυτό που τους ενοχλεί είναι η αταλάντευτη στάση του ΚΚΕ για την υπεράσπιση των εργατικών- λαϊκών συμφερόντων, σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται και στο Δήμο Ερέτριας- Αμαρύνθου.

Προειδοποιούμε ότι τέτοιες ενέργειες δε θα περάσουν και θα βρουν μπροστά τους τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τους λαϊκούς ανθρώπους που αναγνωρίζουν τη δράση των κομμουνιστών, ανεξάρτητα αν συμφωνούν σε όλα μαζί τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τους αυτοαπασχολούμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη μεγάλη γιορτή των Οργανώσεων Χαλκίδας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στο Εργατικό Φεστιβάλ το Σάββατο 1 Ιούλη στις 8 μ.μ., στο Πάρκο Δέλτα στη Νεάπολη.
​ ​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...