Οι πολιτικές εξελίξεις και η προσφυγή στις κάλπες, μόνο ανησυχία προκαλεί στους επιδοτούμενους επιχειρηματίες.... της αιολικής ενέργειας στην Νότια Εύβοια - Καβοντορο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επί τάπητος θα τεθεί πλέον όλο το επιδοτούμενο σκηνικό εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδότησης των αιολικών πάρκων της Νότιας Ευβοίας και ο κορεσμός της περιοχής και η ανεξέλεγκτη εγκατάσταση τους.
Ως μόνη ελπίδα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη περιοχή, και μόνη διέξοδο στην συνέχιση επιδοτούμενης χρηματοδότησης είναι η συνέχιση του πολίτικου στάτους κβο που τους εξυπηρετεί.
''Κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη τους αν θέλουν να συνεχίσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα στην περιοχή. Αυτά που ήξεραν είναι καιρός να τα ξεχάσουν'' αναφέρουν χαρακτηριστικά πληροφορίες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου