Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Διαμαρτυρία για τα αδέσποτα στην Κάρυστο

Την έντονη Διαμαρτυρία του εκφράζει συμπολίτης μας για το μεγάλο θέμα των αδέσποτων στην Κάρυστο, με επιστολή που λάβαμε και αναφερόμενος στον Δήμαρχο Καρύστου αναφέρει:

Κύριε δήμαρχε θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα που ως δημότης έχω την υποχρέωση να το κάνω. Θα να αναφερθώ στο θέμα των αδέσποτων σκύλων στην παραλία και στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου.

Δεν ξέρω κατά πόσο από την στιγμή που αναρτώ αυτό το κείμενο έχετε λάβει γνώση, αλλά ειδικά στον παραλιακό δρόμο της Καρύστου η κατάσταση είναι επικίνδυνη.

Μπορεί να είναι το δάγκωμα ενός ανθρώπου από σκύλο , η πτώση του από ποδήλατο η μοτοσυκλέτα λόγω της συχνής επίθεσης σκύλων σε αυτά με τυχόν μοιραίο αποτέλεσμα, η και το ακραίο φαινόμενο λόγω φόβου της επίθεσης, την κακοποίηση σκύλου.

Για να αποφύγουμε όλα αυτά θα πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα για την προστασία των δημοτών και των αδέσποτων, γιατί κατόπιν εορτής (όπως συνηθίζεται στην χώρα μας) , όλοι μοιρολατρούμε και ρίχνουμε ευθύνες . 

Πρόληψη λοιπόν. 

Πιστεύω ότι αναφέροντας τα παραπάνω βοηθώ το έργο σας. 

Σας εύχομαι καλή δύναμη. 


Με εκτίμηση 
Αντώνιος Ρουκλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...