Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία Γιαννόπουλου και ΑΝΕΛ

Στους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Θανασης Γιαννοπουλος. Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του πρώην Υφυπουργού επί κυβερνήσεων Ν.Δ., Θανάση Γιαννόπουλου, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, «για τη δημιουργία ενός μεγάλου δημοκρατικού και πατριωτικού μετώπου» όπως σχολίασε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, για να συμπληρώσει:
«Στο πλαίσιο τη συνεργασίας, ο Θανάσης Γιαννόπουλος, με την εμπειρία του και την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί την εγγύηση για το αύριο. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μπορούμε να ενωθούμε και να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από αυτή την ξένη κατοχή».

Ο κ. Γιαννόπουλος, με τη σειρά του, αφού μίλησε, για «κοινή πορεία και κοινούς αγώνες», είπε:

«Σήμερα δίνεται η ευκαιρία για κάτι το καινούργιο, για κάτι το διαφορετικό, κάτι το ευοίωνο, που προοιωνίζεται πολύ καλό μέλλον. Και αυτό, γιατί είναι μια συνεργασία με τους ΑΝ.ΕΛ. για να δώσουμε ένα καινούργιο μήνυμα, ένα καινούργιο ξεκίνημα στην πολιτική ζωή του τόπου, που την έχει ανάγκη».

«Είναι κι άλλοι συνάδελφοι, οι οποίοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, το πατριωτικό, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει δηλαδή, αυτή η Κυβέρνηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκαταλείψει τα ηνία της χώρας και να βρεθούν άλλες πατριωτικές δυνάμεις, οι οποίες με υπευθυνότητα, με σαφήνεια, με καθαρώς πατριωτικά στοιχεία, θα μπορέσουν να δώσουν έναν καινούργιο βηματισμό στον τόπο μας. Χαίρομαι, γιατί θα είμαστε μαζί και θα αγωνιστούμε μαζί και ως πολλαπλασιαστές ισχύος θα δημιουργήσουμε νέα προοπτική στον τόπο μας» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...