Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Με αφορμή την καταδίκη της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τη μη ανάκτηση των παράνομων ενισχύσεων στην «Ελληνικός Χρυσός», ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Θανάσης Μακρής, δήλωσε:

“Ο Πρωθυπουργός επικαλείται τη νομιμότητα ενάντια στους αντιδρώντες στην επένδυση κατοίκους προσχηματικά και επιμένει πάση θυσία να τάσσεται υπέρ της επένδυσης που παράνομα «έλαβε» τεράστιας αξίας δημόσια περιουσία με
συμβολικό αντίτιμο και εξαιτίας της σκανδαλώδους αντιμετώπισής της η χώρα καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Αν εννοεί την επιβολή της νομιμότητας που επικαλείται, τότε πρέπει να στραφεί τόσο απέναντι στην εταιρεία, όσο και σε όποιον από πλευράς Πολιτείας το ενορχήστρωσε (μήπως τον κ. Πάχτα;) και να διεκδικήσει την πραγματική αξία προς όφελος του Δημοσίου. Αν εννοεί και τα περί πατριωτισμού που αναφέρει, θα πρέπει - αντί να τους σέρνει στα δικαστήρια - να σταθεί δίπλα στους κατοίκους και να διασφαλίσει την υγεία, την ευημερία των Ελλήνων πολιτών και τον πραγματικό πλούτο της χώρας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...