Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ονόματα δε έχουν οι λεβέντες


30 βουλευτές στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ αναφέρει το Νέο... Λάθος τίτλος, ο σωστός θα ηταν ''30 βουλευτές στο κουκούλωμα του ΣΔΟΕ'' και αναρωτιέται κανείς κάποιες στιγμές τελικός.. Υπάρχει τόσο πολύ χαμηλή νοημοσύνη και αδύνατη μνήμη ; Ακολουθεί το νέο..
''Πολιτικά πρόσωπα, 30 τον αριθμό, κυρίως πρώην και νυν βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργοί βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για παράνομο πλουτισμό και άλλα οικονομικά εγκλήματα.


Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό του δημοσίευμά του ο "Ελεύθερου Τύπου", οι έρευνες του ΣΔΟΕ επικεντρώνονται στο να διαπιστωθεί αν τα δηλωθέντα εισοδήματα των ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων καλύπτουν την αξία της κινητής και ακίνητης περιουσίας που διαθέτουν.  Βρίσκονται μάλιστα, σε προχωρημένο στάδιο, καθώς ήδη διενεργούνται εξονυχιστικοί έλεγχοι και διασταυρώσεις στοιχείων από τις φορολογικές δηλώσεις και τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υπέβαλαν τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα την τελευταία δεκαετία.Ταυτόχρονα έχουν ανοιχτεί δεκάδες τραπεζικοί λογαριασμοί των ελεγχομένων και συσχετίζονται τα ποσά και οι κινήσεις των λογαριασμών αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...