Στραπατσάδα ντοπια
Εκτέλεση:Βάζουμε σε τηγάνι 1-1/2 κιλό ντομάτες, αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να απορροφήσουν το ζουμί τους.
Μετά ρίχνουμε 1 φλιτσάνι λάδι, 5 κουταλιές μυζήθρα βαρελίσια και 4 αυγά χτυπημένα ελαφρά και αφήνουμε να σιγοψηθεί. Προσθέτουμε και λίγο πιπεράκι χωρίς να ανακατεύουμε.
Αφού μισοψηθεί βάζουμε πάνω 1 σβόλο τυρί βαρελίσιο, λεπτές φέτες χωρίς να ανακατέψουμε καθόλου την ομελέτα και αφήνουμε λίγο να ψηθεί καλά..
Εύκολα και γρήγορα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου