Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Τι θα φάμε σήμερα ; H συνταγή της Ημέρας!

Στραπατσάδα ντοπια
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε τηγάνι 1-1/2 κιλό ντομάτες, αποφλοιωμένες  και ψιλοκομμένες και τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι  να απορροφήσουν το ζουμί τους.
Μετά ρίχνουμε 1 φλιτσάνι λάδι, 5 κουταλιές μυζήθρα βαρελίσια και 4 αυγά χτυπημένα ελαφρά και αφήνουμε να σιγοψηθεί. Προσθέτουμε και λίγο πιπεράκι χωρίς να ανακατεύουμε.
Αφού μισοψηθεί βάζουμε πάνω 1 σβόλο τυρί βαρελίσιο, λεπτές φέτες χωρίς να ανακατέψουμε καθόλου την ομελέτα και αφήνουμε λίγο να ψηθεί καλά..

Εύκολα και γρήγορα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...