Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Εξόφληση τελών ΓΕΜΗ και εξόφληση η διακανονισμό συνδρομών στο μητρώο του Επιμελητηριου Εύβοιας εν όψει των εκλογών

ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΕΛΩΝ ΓΕΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ Ή ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (6, 7 & 8 
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024)

Το Επιμελητήριο Ευβοίας ενημερώνει τα μέλη του ότι
στις 9/10/2024 έχει δημοσιευτεί η αναλυτική Ανακοίνωση- Πρόσκληση της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ευβοίας (στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας www.eviachamber.gr και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού) που αφορά στην διενέργεια των εκλογών του Επιμελητηρίου Ευβοίας, των προϋποθέσεων που απαιτούνται προκειμένου κάποιος μέλος να έχει τα δικαιώματα του εκλογέα ή του εκλόγιμου καθώς και των καταληκτικών ημερομηνιών που δεν επιδέχονται παράταση.

Στο πλαίσιο αυτό, σας υπενθυμίζουμε ότι η Προθεσμία για εξόφληση τελών ΓΕΜΗ και εξόφληση ή διακανονισμό Συνδρομών στο Μητρώο του Επιμελητηρίου λήγει στις 29/10/2024 και δεν θα δοθεί καμία παράταση. Ο Διακανονισμός δύναται να γίνει μόνον στις συνδρομές που οφείλουν τα μέλη στο Μητρώο του Επιμελητηρίου και όχι στο ΓΕΜΗ

Επισημαίνεται ότι ταμειακώς ενήμερα θεωρούνται τα:

α) Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος.

β) Φυσικά πρόσωπα ή υποκαταστήματα ημεδαπών επιχειρήσεων, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο οικείο Επιμελητήριο μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος, θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα.

Για την διευκόλυνση όλων των μελών σχετικά με την διαδικασία εξόφλησης τελών ΓΕΜΗ και εξόφλησης ή διακανονισμού Συνδρομών στο Μητρώο του Επιμελητηρίου, επικοινωνήστε με την κα Κάντα Κωνσταντίνα 22210 86452, 23510, 22885 εσωτ.6 ή αποστείλετε email kanta @evia chamber.gr ή panmakris@evia chamber.gr, με τα στοιχεία της επιχείρησή σας καθώς και στοιχεία επικοινωνίας σας.

Εκ του Επιμελητηρίου Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...