Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Σύμβαση για την αναβάθμιση και ανακαίνιση του Γ.Ν. – Κ.Υ. Καρύστου

Σύμβαση για την αναβάθμιση και ανακαίνιση του Γ.Ν. – Κ.Υ. Καρύστου Υπεγράφη στις 28/06/2024 από τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σερέτη η σύμβαση για την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση και ανακαίνιση του Διόκλειου ΓΝ-ΚΥ, καθώς και άλλων έξι μονάδων Υγείας.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Ειρήνη Αγαπηδάκη, με την παρουσία τους σηματοδότησαν την τεράστια σημασία αυτού του έργου. 

Ανάδοχος εταιρεία αναδείχτηκε η WORTH- CONSTRUCTIONS. 

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.149.480 euro, υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU και υπάγεται στους ειδικούς όρους εκτέλεσης των Δράσεων και Έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. 

Συνοπτικά περιλαμβάνει 
  • • Οικοδομικές εργασίες και διαμορφώσεις χώρων στο εσωτερικό του Νοσοκομείου, καθώς και εργασίες μονώσεων και επισκευών/βαφών στους εξωτερικούς χώρους 
  • • Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με αντικατάσταση παλαιωμένου εξοπλισμού, αλλά και προμήθεια νέου, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί αλλά και να γίνει ενεργειακά αποδοτικότερη η λειτουργία μας. 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην ιδιαίτερα σημαντική αυτή εξέλιξη και είμαστε βέβαιοι ότι, μετά το πέρας των εργασιών η εικόνα του Διόκλειου ΓΝ-ΚΥ θα είναι πλήρως αναβαθμισμένη και ότι οι υπηρεσίες που αυτό προσφέρει στους πολίτες θα είναι ποιοτικότερες.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Του Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...