Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Πλεύση Ελευθερίας: Ντροπιαστικό το μέγεθος της υποκρισίας και της θεσμικής υποκρισίας απέναντι στην κακοποίηση των γυναικών

Για ντροπιαστικό μέγεθος υποκρισίας έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της για το πρόσφατο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τη Δευτέρα 17/6/24 κατέθεσε την 21η Επίκαιρη Ερώτηση στον Πρωθυπουργό, για την ποινικοποίηση του εγκλήματος της γυναικοκτονίας και την έμφυλη βία.

Επί 21 εβδομάδες η Ζωή καταθέτει στον Πρωθυπουργό την ίδια ερώτηση, τί θα κάνει η Πολιτεία για την έμφυλη βία; τι θα κάνει για τις Γυναικοκτονίες; και ο Πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν έχει εμφανιστεί στη Βουλή για να απαντήσει.

Εκείνοι που παριστάνουν ότι πέφτουν από τα σύννεφα όταν αποκαλύπτεται ότι ένας επιφανής δικηγόρος κακοποιεί τη σύζυγό του, είναι εκείνοι που προσπαθούν να βάλουν κάτω από το χαλί ένα φαινόμενο εγκληματικό για το οποίο η Πολιτεία δεν έχει κάνει αυτά που της αναλογούν.

Η Ζωή κάλεσε για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό να έρθει στη Βουλή για να της απαντήσει όπως οφείλει και δήλωσε παρούσα να βοηθήσει να θεσμοθετηθούν αυτά που τόσα χρόνια δεν έχουν θεσμοθετηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...