Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Δύο πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες θα διαθέτει πλέον το Διόκλειον Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου μετά από μεγάλη δωρεά

Δύο πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες θα διαθέτει πλέον το Διόκλειον Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου Δημήτρης Σαραβανος 

Έχω την τύχη και την τιμή να λάβω ως Διοκητής του Γ.Ν.Κ.Υ. Καρύστου μια μεγάλη δωρεά για το Χειρουργικό μας Τμήμα.

Ο διαθέτης που προς τιμήν του προτίμησε να παραμείνει ανώνυμος και έχει στενή σχέση με την πόλη μας, δώρισε πλήρη εξοπλισμό χειρουργικής αίθουσας μεγάλης αξίας, που δεν θα μπορούσε να αγοραστεί μέσω του προϋπολογισμού του Νοσοκομείου.

Πιο συγκεκριμένα μας πρόσφερε :
  • -Χειρουργικό κρεβάτι
  • -Φωτιστικό χειρουργείου (προβολέα)
  • -Αναισθησιολογικό μηχάνημα (βλέπε φωτό)
  • -Χειρουργική διαθερμία
Με την ολοκλήρωση της δωρεάς το Νοσοκομείο θα διαθέτει δύο πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες, που θα μπορούν να λειτουργούν παράλληλα το πρωί ή/και να διενεργούν απογευματινά χειρουργεία αν υπάρξει ζήτηση για την παραπάνω υπηρεσία.

Παράλληλα εκπονούμε μελέτη για αναβάθμιση της μονάδας παροχής ‘’καθαρού-ελεύθερου παθογόνων σωματιδίων’’ αέρα στο χώρο, καθώς και για τον κτιριακό εκσυγχρονισμό της χειρουργικής αίθουσας.

Με την ολοκλήρωση αυτών των δράσεων, τα χειρουργεία του Διόκλειου δε θα υστερούν σε τίποτα από αυτά των μεγάλων νοσοκομείων.

Παραμένει μοναδικός μας στόχος η παροχή καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Θα θέλαμε από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον διαθέτη και ελπίζουμε το παράδειγμα του να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση,αφού για το Ε.Σ.Υ. και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...