Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος - παράρτημα Εύβοιας: Στηρίζουμε τη μεταστέγαση του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας

Στηρίζουμε το δίκαιο και αναγκαίο αίτημα για άμεση μεταστέγαση 
του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας & συμμετέχουμε στη μουσική διαμαρτυρία

Όπως είναι γνωστό μια σειρά από σχολικά κτίρια στο Δήμο Χαλκίδας είναι ακατάλληλα. Το Μουσικό Σχολείο στεγάζεται στο Παντείχι σε κτίριο, που ανεγέρθηκε για να καλύψει τις ανάγκες Βρεφονηπιακού σταθμού. 

Όπως είναι αυτονόητο, εδώ και χρόνια, με τους συγκεκριμένους χώρους δεν καλύπτονται οι ανάγκες σε αίθουσες για τα μουσικά μαθήματα, με αποτέλεσμα και παρά την προσπάθεια των εκπαιδευτικών συναδέλφων, να υποβαθμίζεται και να αδυνατεί να πραγματοποιηθεί ουσιαστικό παιδαγωγικό, μορφωτικό έργο.

Εδώ και χρόνια οι αρμόδιοι από την κεντρική περιφερειακή και δημοτική διοίκηση, έχουν κάνει μπαλάκι τη σχολική κοινότητα, πετώντας ο ένας την ευθύνη στον άλλο για το νέο κτίριο που ανεγείρεται, ώστε να υποδεχτεί το Μουσικό Σχολείο. Τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια ακούμε υποσχέσεις ότι σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο και πάντα ως δια μαγείας, νέες παρατάσεις ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια!

Το νέο κτίριο έχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας, κι αυτό που θυσιάζεται δεν είναι άλλο από την μορφωτική και παιδαγωγική ανάγκη των παιδιών!

Στηρίζουμε το δίκαιο και αναγκαίο αίτημα για άμεση μεταστέγαση του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας

Συμμετέχουμε στη διαμαρτυρία που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου το Σάββατο 30 Μαρτίου

Η μουσική διαμαρτυρία ξεκινά στις 10:45 π.μ. στο Εμπορικό Κέντρο της Αβάντων, ακολουθεί ρυθμική πορεία των παιδιών μέχρι την πλατεία Ταχυδρομείου, όπου και θα ξεκινήσει συναυλία στις 12:00 μ.μ.

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος
Παράρτημα Εύβοιας
Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...