Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Κάλεσμα συμμετοχής στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας

Η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας αποτελεί έναν καινούργιο θεσμό, με βάση τον οποίο η εκάστοτε δημοτική αρχή οφείλει να απολογείται και να λογοδοτεί κάθε δύο μήνες.

Ως Μείζων Αντιπολίτευση έχουμε ζητήσει οι Ειδικές Συνεδριάσεις Λογοδοσίας να πραγματοποιούνται σε κεντρικό σημείο με εύκολη πρόσβαση για τους περισσότερους και ειδικότερα στο Γιοκάλειο. 

Έχουμε ζητήσει, επίσης, την ζωντανή αναμετάδοση μέσω του διαδικτύου των ΔΣ. Αναμένουμε το προεδρείο να μεριμνήσει για την υλοποίηση των παραπάνω δύο αιτημάτων σε εύλογο χρονικό διάστημα!Η πρώτη Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας λαμβάνει χώρα σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 19:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Καλύβια. 

Ως Μείζων Αντιπολίτευση έχουμε υποβάλει σειρά ερωτήσεων που άπτονται σε ζητήματα οικονομικής φύσεως, εύρυθμης λειτουργίας, διαφάνειας, καθώς και σημαντικών έργων που είτε έχουν καθυστερήσει είτε προκαλούν προβλήματα λόγω κακοτεχνίας και λανθασμένων επιλογών!

Σας καλούμε να παρευρεθείτε αύριο στην Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας για να παρακολουθήσετε από κοντά τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής Καρύστου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...