Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Συμεών Κεδίκογλου: Οι βραβεύσεις των Επιμελητηρίων…(μέρος 2ο)

Βλέποντας τις φωτογραφίες, τις οποίες ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Γεωργιάδης, επαναδημοσιεύω -δικαιωμένος θεωρώ- τη σχετική μου ανακοίνωση στις 23/2.

ΥΓ: Με όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, απογευματινά χειρουργεία, απαξίωση ΕΣΥ κλπ, το να παρίστασαι στη βράβευση του υπουργού για την «στήριξή του στην κοινωνία» όταν μάλιστα είσαι και γιατρός, το λιγότερο σημαίνει πως ούτε αξιόπιστη ούτε πολύ περισσότερο μαχητική αντιπολίτευση μπορείς να του κάνεις πλέον.

Αυτά για όσους με ρωτούσατε ή με προτρέπατε να μην πάω. Φυσικά και δε θα μπορούσα…

Έγραφα στις 23/2:«Έλαβα πρόσκληση για εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας όπου θα προχωρήσει σε βράβευση και τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που με τη δράση τους «στήριξαν την κοινωνία» όπως αναφέρει. 

Πρώτος στη λίστα φιγουράρει ο υπ. Υγείας Α. Γεωργιάδης. Θα θυμίσω εδώ τις προεκλογικές φωτογραφίες και διαβεβαιώσεις για την επίλυση του μεγάλου θέματος της διαχείρισης των σκουπιδιών στη Χαλκίδα, η χρηματοδότηση της οποίας μόνο εξασφαλισμένη δεν ήταν όπως τελικά αποδείχτηκε.

Πριν λίγες μέρες ήταν η κοπή της πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου όπου βραβεύτηκε ο υφυπουργός εργασίας κ. Σπανάκης ενώ επίσημος καλεσμένος ήταν ο φερόμενος υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Γ. Αυτιάς! 

Καταλαβαίνω ότι οι ηγεσίες των επιμελητηρίων έχουν μια συγκεκριμένη κομματική τοποθέτηση, θεμιτή. Αυτή όμως δεν αφορά το σύνολο των μελών τους. Αφενός. 

Και αφετέρου συνήθως βραβεύουμε ανθρώπους στη Δύση της καριέρας τους και δεν μοιράζουμε βραβεία μεταξύ μας -αν δούμε και την υπόλοιπη λίστα βραβεύσεων. Εκτός αν τελικά το κάνουν για να μη μπορούμε να αποδεχτούμε την πρόσκληση όσο και να θέλαμε…»

Συμεών Κεδίκογλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...