Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Με επιτυχία η διήμερη περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στο δήμο Κύμης Αλιβερίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου, υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο δήμο Κύμης Αλιβερίου την Παρασκευή και το Σάββατο 2-3/6.

Ο Γ. Μαρίνος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 2/6 το πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλιβερίου όπου συζήτησε με το προσωπικό σε πολύ καλό κλίμα, κατέγραψε προβλήματα και ενημέρωσε για τις θέσεις του ΚΚΕ σε σχέση με την ανάγκη στελέχωσης και εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το χωριό Βέλος και τις υπηρεσίες του Δήμου στο Αλιβέρι όπου και είχε πολύ θερμή υποδοχή από τους εργαζόμενους. Όλοι επισήμαναν την πολύ μεγάλη συμβολή του ΚΚΕ στο κοινοβούλιο για τα ζητήματα του νομού και την ανάγκη να συνεχίσει να υπάρχει κομμουνιστής βουλευτής στην Εύβοια.

Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Γ. Μαρίνος μίλησε σε σύσκεψη στους Κήπους Εύβοιας. Οι κάτοικοι των ορεινών χωριών των Κονιστρων, στα οποία το ΚΚΕ κατέγραφε μεγάλα ποσοστά στις εκλογές της 21ης Μάη, συμμετείχαν μαζικά στη σύσκεψη δίνοντας το σύνθημα για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιούνη.

Επίσης, το Σάββατο 3/6 ο Γ. Μαρίνος περιόδευσε στα εμπορικά καταστήματα και στον πεζόδρομο του Αλιβερίου όπου κάτοικοι της περιοχής επιβεβαίωσαν τη στήριξή τους στο ΚΚΕ και στο κάλεσμά τους για ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ που αποτελεί τη μόνη μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση για όλα τα οξυμένα ζητήματα και στην περιοχή του Αλιβερίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...