Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Ο Ζάχος Χατζηνικολής για την περιοδια κ. Γεραπετρίτη και κ. Αμυρά στην Εύβοια

ΠΕΡΙΟΔΙΑ κ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ και κ ΑΜΥΡΑ στις 20 ΙΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ( ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ) για ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Φίλες και Φίλοι
Πληροφορήθηκα ότι μεταξύ των στελεχών της Ν.Δ που θα περιοδευόσουν στους νομούς της Ελλάδας κατά την προεκλογική περίοδο , θα είναι για την Εύβοια οι πρώην Υπουργοί κκ Γεραπετρίτης και Αμυράς.

Θεωρώ ότι θα είναι πολύ χρήσιμο αυτό , εάν όμως συμβούν τα παρακάτω : Συγκεκριμένα , εάν οι άνω Υπουργοί επισκεφτούν τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Καρύστου και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων , για να διαπιστώσουν , με ιδία αντίληψη, εάν ο Δήμος Καρύστου έχει υπερκορεστεί, ή όχι . 

Εάν αντέχει ο Δημος Καρύστου έστω και άλλη μία Α/Γ ,ή όχι . Εάν με όλα αυτά τα λειτουργούντα ήδη Αιολικά δικαιούνται όλοι οι καταναλωτές ΔΕΗ του Δήμου μας πολύ μειωμένο ρεύμα και όχι αντιθέτως να πληρώνομε και το ΕΤΜΗΕΑΡ, ή όχι δεν το δικαιούνται.

Να επισκεφτούν τον κόλπο του Νημποριού , του Πορτο Λάφια , του Καστρίου , του Ποταμιού ,του δυτικού όρμου - κόλπου της πόλης της Καρύστου , του Λυκορέμματος κ.λ.π για να διαπιστώσουν , με ιδία αντίληψη , εάν αυτές οι περιοχές με χιλιόμετρα αμμουδιές και πεντακάθαρη θάλασσα , αξίζουν την τουριστική ανάπτυξη που είναι το ζητούμενο της ανάπτυξης του Δήμου μας , ή να γίνουν άλλο ένα βιοτεχνικό πάρκο . 

Να δουν χιλιάδες στρεμμάτων εάν είναι δασικές εκτάσεις , όπως παράνομα χαρακτηριστήκαν στο Δασικό Χάρτη, ή χορτολειβαδικές και αγροτικές και εάν έγινε εστω και μία αναθεώρηση του δασικού χάρτη . 

Να δούν εάν σε όλες τις εκτάσεις υπάρχει εμφανέστατη ανθρώπινη χρήση και εκμετάλλευση από αμνημόνευτων χρόνων και εάν υπάρχουν τίτλοι προ του 1886 . Να επισκεφτούν τον Δήμο για να ακούσουν τις ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις των Δημοτικών Συμβούλων

Εάν συμβούν αυτά μακάρι να έλθουν , θα είναι μία πολύ ουσιαστική επίσκεψη . Μπορεί μάλιστα και να μας πείσουν. Αλλά μόνον έτσι .

3-6-2023
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΖΑΧΟΣ ΔΗΜ ΧΑΤΖΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...