Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Με δέκα επιπλέον θέσεις ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας

Στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων των αστυνομικών για το 2023 η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ενισχύεται με 10 συνολικά θέσεις ακόμα.

Με αυτό το τρόπο θα ενισχυθεί η τοπική αστυνομία και ιδιαίτερα τα πιο απομακρυσμένα αστυνομικά τμήματα (όπως το ΑΤ Καρύστου), αλλά παράλληλα δίνεται η δυνατότητα και σε αστυνομικούς που κατάγονται από την Εύβοια να υπηρετήσουν στο τόπο τους. 

Ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης ανέφερε σχετικά: «Μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, αλλά και με αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον Υπουργό κ. Τ. Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κων. Σκούμα είχα ζητήσει επιτακτικά την ενίσχυση της Αστυνομικής Δ/νσης Εύβοιας. 

Για το λόγο αυτό και κατά τη χθεσινή ημέρα είχα μεταβεί στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Εκφράζω την ικανοποίηση μου ότι υπήρξε εν μέρει θετική ανταπόκριση στο δίκαιο και εύλογο αυτό αίτημα. 

Ωστόσο, η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Θα διεκδικήσουμε επιπλέον θέσεις και στις έκτακτες μεταθέσεις του φθινοπώρου του 2023, έτσι ώστε να έρθουν ακόμα περισσότεροι συμπατριώτες μας να υπηρετήσουν στο τόπο μας, ενισχύοντας κυρίως τα περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα. 

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της αστυνομίας Εύβοιας και όλους τους υπηρετούντες αστυνομικούς για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στη περιοχή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...