Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Α.Τσίπρας από Β. Εύβοια: Καμία προσπάθεια να επουλωθούν οι μεγάλες πληγές

Δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση άσκησε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Βόρεια Εύβοια όπου περιοδεύει, λέγοντας ότι “δέκα μήνες αφότου οι κάτοικοι της περιοχής έβλεπαν να καίγεται ο τόπος τους και μένοντας αβοήθητοι από το δήθεν επιτελικό κράτος της Ν.Δ, σήμερα η οργή των κατοίκων είναι ακόμη μεγαλύτερη και δικαιολογημένα, καθώς εκτός από μεγάλες υποσχέσεις δεν έχουν δει τίποτε απτό στην καθημερινότητά τους και δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια, να επουλωθούν οι μεγάλες πληγές”.

Στη Βόρεια Εύβοια, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, “αποκρυσταλλώνεται η αδιαφορία και η κοροϊδία του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε σε δήλωση του κατά την περιοδεία του στην περιοχή ότι «όμως η κοροϊδία και τα επικοινωνιακά σόου έχουν και ένα όριο. Και αυτό το όριο εδώ έχει ξεπεραστεί». Υπογράμμισε ότι «αυτό σύντομα θα το κατανοήσει ο κ. Μητσοτάκης, με τρόπο ηχηρό και δημοκρατικό, οπότε και αν αποφασίσει να στήσει κάλπες για να δραπετεύσει από τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε».

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας ανέφερε...

Διαβαστε περισσοτερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...