Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Εκλογές ΚΙΝΑΛ στο Δήμο Καρύστου

5 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2021 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

Η εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου επιθυμούμε να αποτελέσει αφετηρία για την ανάκαμψη και ανασυγκρότηση της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, ώστε να καταστεί ξανά κυρίαρχη πολιτική δύναμη και να πρωταγωνιστήσει και πάλι στην πολιτική ζωή του τόπου.

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος και σε όσους δημοκρατικούς πολίτες επιθυμούν με τη συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επιτυχία του επιχειρήματος, να προσέλθουν στο Εκλογικό Κέντρο που θα λειτουργήσει στην Κάρυστο (για όλον τον Δήμο Καρύστου) και πιο συγκεκριμένα σε Δημοτικό χώρο που
θα παραχωρήσει ο Δήμος Καρύστου όπισθεν του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πόλη της Καρύστου.

Η ψηφοφορία θα λάβει χώρα από τις 08.00 μέχρι την 19.00 ώρα Της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου 2021.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της χώρας και είναι μέλη ή φίλοι του Κινήματος, και επιπλέον όσοι, κατά την ημέρα της ψηφοφορίας συμπληρώσουν σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος του Κινήματος.

- Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στον πρώτο γύρο, οι ψηφοφόροι μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού διευκολύνονται.

- Εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου 2021, θα επαναληφθεί η διαδικασία σε δεύτερο γύρο μεταξύ των δύο πρώτων την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, κατά την οποία δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο όσοι θα έχουν ήδη ψηφίσει στον πρώτο γύρο των εκλογών (5/12/2021), με βάση το σχετικό μητρώο ψηφισάντων που θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στην διαδικασία θα γίνει σύμφωνα με το πλαίσιο εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ο υπεύθυνος του εκλογικού κέντρου, καθώς και οι εκπρόσωποι των υποψηφίων που θα παραμένουν εντός του εκλογικού κέντρου, υποχρεωτικά θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test τελευταίου 48ώρου, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Η δημοκρατική παράταξη, το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής, κάνει ένα νέο κάλεσμα και ένα νέο άνοιγμα στην κοινωνία και τους προοδευτικούς πολίτες.
  • Με τη νέα σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομεί μαζί τους.
  • Με τις σαφείς διαχωριστικές γραμμές που εγγυώνται την πολιτική του αυτονομία.
  • Με την εμπειρία των «παλιών» αλλά και το ανανεωμένο στελεχιακό του δυναμικό.
  • Με προτεραιότητα την πολιτική ενότητα του χώρου.
Με την ταυτότητα που του έδωσε η Φώφη Γεννηματά, που ξεπέρασε εμπόδια και δυσκολίες, που έδωσε κρίσιμες μάχες για όλα όσα σήμερα θεωρούμε δεδομένα, ώστε Κίνημα να πετύχει ξανά τον κρίσιμο καθοριστικό ρόλο που οφείλει να παίξει, οικοδομώντας τους όρους της νέας εθνικής ενότητας σε στέρεες πολιτικές βάσεις.

Τ.Ο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...