Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Εκδήλωση προς τιμή του Κυμαίου Ήρωα των Ηρώων Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Βελισσαρίου

Εκδήλωση προς τιμή του Κυμαίου Ήρωα των Ηρώων Ταγματάρχη (ΠΖ) Ιωάννη Βελισσαρίου , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Λόφο του Προφήτη Ηλία Κύμης , όπου βρίσκεται και ο ανδριάντας του ήρωα των Βαλκανικών Πολέμων.
 

Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, η Σχολή Πεζικού Χαλκίδας που εδρεύει στο στρατόπεδο που τιμητικά φέρει το όνομα του Ήρωα ,ο Σύλλογος των Εν Αττική Κυμαίων, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Ευβοίας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κκ Σεραφείμ.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κύμης- Αλιβερίου κ. Μπουραντάς, εκπρόσωπος της Σχολής Πεζικού που στην ομιλία του αναφέρθηκε με γλαφυρότητα στην ζωή του Ήρωα ,εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Κύμης ,εκπρόσωπος της 180 ΜΚ/Β HAWK – Γ΄ Πυροβολαρχία , εκπρόσωπος των Αποστράτων Αξιωματικών Ευβοίας, φορείς και αντιπροσωπείες των σχολείων της πόλης. Τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Εφ. Τχης (ΔΒ). Βαρυτιμίδης Επ. Μιχαήλ. 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...