Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια από την Περιφέρεια Στερεάς με τίτλο "Γεύσεις Ελλάδας: Σύγχρονες Καλλιεργητικές Πρακτικές & Επιχειρηματικότητα"

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια εκπαίδευσης με τίτλο "Γεύσεις Ελλάδας: Σύγχρονες Καλλιεργητικές Πρακτικές & Επιχειρηματικότητα", στην εποχή του COVID-19, που θα πραγματοποιηθούν από 8 έως και 21 Δεκεμβρίου 2020.

Στη διενέργεια μίας σειράς δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων προχωρεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης και σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολής Θεσσαλονίκης, παρέχοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τα ακόλουθα θέματα:
  • Ευφυής γεωργία: προβλήματα και προοπτικές 
  • Εισαγωγή στη μελισσοκομία 
  • Εισαγωγή στη λειτουργία των επιχειρήσεων 
  • Βιολογική παραγωγή και μεταποίηση αρωματικών φυτών 
  • Ελιά: Καλλιεργητικές πρακτικές μετά τη συλλογή 
  • Παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων ελιάς 
  • Βασικές αρχές Marketing 
Σκοπός των 7 συνολικά webinars είναι η παρουσίαση νέων και υφιστάμενων πρακτικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν από την πανδημία, Covid-19. 

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν το διάστημα 8 έως και 21 Δεκεμβρίου 2020 και διενεργούνται με την υποστήριξη του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. 

Για αιτήσεις συμμετοχής ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο: Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής (Για άνοιγμα της φόρμας CTRL +κλίκ) 
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Δευτέρα 7/12/2020 και ώρα 10:00 π.μ. 

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 
Αγροδιατροφική Σύμπραξη: 2221352452 email: info@agrifoodcentralgreece.gr
ΚΥΕ: 2231030190 info@kye.com.gr

Μετά τη λήψη των αιτήσεων συμμετοχής, θα αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τη σύνδεσή τους στην διαδικτυακή πλατφόρμα για την παρακολούθηση των Σεμιναρίων.

Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κος Καραγιάννης επεσήμανε ότι «η Αγροδιατροφή διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην τοπική οικονομία και στην κοινωνική συνοχή της Περιφέρειάς μας.

Για να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παραμείνουμε αναγνωρίσιμοι σε διεθνείς και διαπεριφερειακές αγορές, θα πρέπει να είμαστε δεκτικοί στην πρόσληψη και εφαρμογή νέας τεχνογνωσίας στην καλλιέργεια και παραγωγή των προϊόντων μας, που προέρχεται από επιστήμονες και ερευνητές εγνωσμένου κύρους. Δεκτικοί σε νέα εργαλεία μάρκετινγκ και ψηφιακές εφαρμογές που θα ενδυναμώσουν τόσο τη φήμη αλλά κυρίως θα επικοινωνήσουν με γρηγορότερους ρυθμούς την αξία και την ποιότητα των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων στους δυνητικούς αγοραστές και καταναλωτές». 

Σε δηλώσεις του ο κος Βελισσαρίου, Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης δήλωσε «Αφουγκραζόμενοι τις πολυδιάστατες επιπτώσεις της πανδημίας και τις ανάγκες της αγοράς, προσφέρουμε μια νέα υπηρεσία, την παροχή διαδικτυακών σεμιναρίων. Επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, διάφοροι φορείς, αλλά και μέλη τους, προερχόμενοι από τον τομέα της αγροδιατροφής, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά διαδραστικά σεμινάρια πάνω σε επίκαιρα τεχνικά θέματα, αγροδιατροφικού και οργανωτικού ενδιαφέροντος».

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας
Στερεάς Ελλάδας

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας

 

 

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ημερομηνία & Ώρα

Χαιρετισμός

Τίτλος webinar

Ομιλητές

Τρίτη,

08 Δεκεμβρίου
17.00-20.00

Φάνης Σπανός

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Ευφυής γεωργία: προβλήματα και προοπτικές

Δρ. Ηλίας Κάλφας

Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής, Ειδικός στη Φυτοπροστασία

Παρασκευή,

11 Δεκεμβρίου

17.00-20.00

Αριστείδης Τασιός

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας

Εισαγωγή στη μελισσοκομία

Σάκης Παπαδόπουλος

Μελισσοκόμος, Γεωπόνος

Δευτέρα,

14 Δεκεμβρίου
17.00-20.00

Κωνσταντίνος Καραγιάννης

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας

Εισαγωγή στη λειτουργία των επιχειρήσεων

Δημήτρης Μουστάκης

Ειδικός Λειτουργιών Μάρκετιγκ, PhDC

Τρίτη,

15 Δεκεμβρίου
17.00-20.00

Αναστάσιος Βελισσαρίου

Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας

Βιολογική παραγωγή και μεταποίηση αρωματικών φυτών

Δρ. Χρήστος Βασιλικιώτης

Καθηγητής,  Διευθυντής Τμήματος Αειφορικής Γεωργίας και Διαχείρισης, Κολέγιο Περρωτής

Πέμπτη,

17 Δεκεμβρίου,
17.00-20.00

Δημήτρης Βουρδάνος

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής

Ελιά: Καλλιεργητικές πρακτικές μετά την συλλογή

Κατερίνα Δουρβανάκη

Γεωπόνος, Ειδικός στην ελαιοκαλλιέργεια

Παρασκευή,

18 Δεκεμβρίου

17.00-20.00

Φανή Παπαθωμά

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας

Παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων ελιάς

Δρ. Κική Ζινοβιάδου

Καθηγήτρια, Υπεύθυνη Μεταπτυχιακού Προγράμματος 'Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων και Επιχειρήσεων στον Τομέα των Τροφίμων', Κολέγιο Περρωτής

Δευτέρα,

21 Δεκεμβρίου,

17.00-20.00

Γιώργος Κελαϊδίτης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας

Βασικές αρχές Marketing

Γεώργιος Γεωργιάδης

Οικονομολόγος, MBA, TQM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...