Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Επιστολή Ζάχου Χατζηνικολή για τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε οφειλέτες της ΔΕΗ

ΖΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ - 
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ Οφειλετών που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ το 1% ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΔΜΗΕ, ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:

ΠΡΟΣ ΔΕΗ ΔΕΔΜΗΕ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΙΤΗΜΑ
Ζαχου Χατζηνικολή δικηγόρου επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρύστου

Κύριε Προϊστάμενε
Στα χωριά της Δ Ε Μαρμαρίου Δήμου Καρύστου , ο εργολάβος που έχει αναλάβει με την εντολή σας την διακοπή της ηλεκτροδότησης , προβαίνει καθημερινά σε διακοπές σε σπίτια συνδημοτών μας στα άνω χωριά

Αυτό είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τους εξής λόγους

Όλα αυτά τα χωριά του Μαρμαρίου , όπως και όλων των δημοτικών ενοτήτων πλην της Καρύστου που έχουν ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ από τις ανεμογεννήτριες , ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ και μάλιστα αναδρομικά για μια πενταετία , το 1% επί του ετήσιου τζίρου των ΑΠΕ που πιστώνεται κάθε χρόνο στους λογαριασμούς τους της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα , λόγω της αμέλειας σας, να μην πιστώνονται κάθε έτος , να έχουν μαζευτεί μεγάλα ποσά τα οποία μετά τον συμψηφισμό των οφειλών , να επιστρέφονται σε «μετρητά »στους άνω καταναλωτές τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν φτάνει που δεν καταβάλλετε τα άνω ποσά κάθε έτος αλλά κάθε 5 , κόβετε επί πλέον και το ρεύμα λόγω οφειλών , δηλαδη σε αυτούς που οφείλετε πολλαπλάσια ποσά! . Κόβει το ρεύμα ο οφειλέτης στον δανειστή !!!!

Παρέλκει να τονίσω ότι εν μέσω καραντίνας δεν κόβομε την ηλεκτροδότηση σε νοικοκυριά που τους επιβλήθηκε να μείνουν μέσα στα σπίτια τους , αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα...
Παρακαλούμε για την άμεση ανάκληση του εργολάβου και για την επανασύνδεση των ήδη κομμένων . 

Οι οφειλές των ανωτέρω ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ λόγω των δικών σας οφειλών προς αυτούς που είναι πολλαπλάσια μεγαλύτερες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΖΑΧΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...