Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης

Την 07/02/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00 . στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης συνεδρίασε το Συμβούλιο για τη λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Πρόταση για πραγματοποίηση Τρισάγιου την 19.02.2020, ημέρα που έφυγε από την ζωή ο Ιατρός Γ.Ν.Παπανικολάου. 

Ομόφωνα Δεκτή.

2. Πρόταση για ένταξη της παρουσίασης του βιβλίου του Δρ. Αριστείδη Διαμαντή, με τίτλο « Γ. Ν. Παπανικολάου: To επιστημονικό του έργο μέσα από τα μάτια ενός σύγχρονου κυτταρολόγου», στο πολιτιστικό πρόγραμμα του καλοκαιριού της Κοινότητας Κύμης.
Ομόφωνα Δεκτή.

3. Το εισηγούμενο Τεχνικό Πρόγραμμα στο ΔΣ.- Σχολιασμός
Ενημερώθηκε το Συμβούλιο και οι παρευρισκόμενοι για τις δυσλειτουργίες και αδικίες για την Κύμη και ο Πρόεδρος δικαιολόγησε τους λόγους για τους οποίους το καταψήφισε.

4. Θέματα Προσωπικού – 8μηνα μέσω ΟΑΕΔ
Έγιναν ομόφωνα δεκτές οι προϋποθέσεις για τα άτομα που θα προσληφθούν.

5. Πρόταση για εκμίσθωση της καντίνας της Λαϊκής Αγοράς Κύμης.
Ομόφωνα Δεκτή, αφού αντιμετωπισθούν κάποια τεχνικά θέματα.

6. Πρόταση για διαγραφή του πάγιου ενός 4μήνου από τους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚΑ, κατόπιν εισηγήσεως του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου, λόγω της μειωμένης παροχής του νερού, το καλοκαίρι του 2019.

Ομόφωνα Δεκτή.

7. Ενημέρωση για θέματα που περιλαμβάνονται στην «κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».
Ο Πρόεδρος ενημέρωσε για την ένταξη της περιοχής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου εξήγησε τι σημαίνει αυτή η κατάσταση και ποια έργα εντάσσονται. Μεταξύ αυτών είναι ο δρόμος της Πλατάνας, ο δρόμος από το ορεινό δρομολόγιο στο Σουτσίνι κ.α.

8. Ενημέρωση για πεπραγμένα από προηγούμενη συνεδρίαση Συμβουλίου, μέχρι την σημερινή.

ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή πολλά ακούγονται από διάφορους σχετικούς και άσχετους, εάν η πλειοψηφία του τοπικού Συμβουλίου που εκλέχθηκε από το ψηφοδέλτιο των Νέων Οριζόντων είναι αντιπολίτευση ή συμπολίτευση στον Δήμο, να διευκρινίσω ότι είναι Συμπολίτευση των Κυμαίων, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...